Тю , а ви шо ще не мились на ніч ? Я подумав про душ ше о 20 годині , поголився та вирядився в чистеньку білизну .
Відпочивав років три тому в Урзуфі ( не плутати з Гурзуфом ) . Припхався на пляж з онуками десь о 10 годині ранку , стали в чергу щоб покататись на катері . З-заду розмова двох чістарускіх :" Давай дєньгі , ані у тєбя в трусах ( це каже чоловік жінці )" , " А нєту дєнєг , я в адной юбкє , і нахєр мне твой катєр - ти абіщал мєня на батутє научіть пригать !!!" , " Ну ти чєм , дура , думала - зонтік і чєшкі для батута мнє в зуби нє забила всунуть ... А чєм же ти тєпєрь за батут будєш платіть ??? " . Той факт що краля без трусів в одній спідничці буде стрибати на батуті його не засмутив - він щиро переймався що припхався на пляж без грошей і за батут нема чим сплатити .
Вітаю ўсіх! Нельга вас на тыдзень оставить- столькі понапишите, што і ня прачытаць. Вярнуўся з палёў. З надвор'ем ня повезло- снег, дождж. Знаходак не багата. Газбак, гузікі-гільзы і пехотник подубитый. Газбак з клеймом. Увечары дастану з щавельки- сфатаграфую. Ёсць у каго-небудзь інфармацыя па клеймаў вытворцаў газбаков? Буду ўдзячны! Усіх з суботай!
Глянь, я накопав усякого хламу в себе під вікном. Може, щось цікаве побачиш? "Майже комплектна "Летюча миша" (це для Консерватора): Посуд: Мідна чи латунна пряжка:
Германіі. Пан Руслан, зноў вы да беларускай мовы няроўна дыхаеце? Польская мова таксама зразумелая. Магу і на рускую перайсці ...