Припхався з копу-шукав одне знайшов инше.Ходив по КР-дивився карти,готувався-керамики купа и сирой и червоной и червоной з чорним,а толку ниц.В решти решт знайшов цикавий ниж и кокарду УНР,що вона у нас робе без понятия сам дуже здивувався.Донька кудись пишла з одногрупниками и фотик умикнула,а я так хотив похвалитися.Це вам не цицки-пицки.
… и воскликнул менестрель: - Слушайте, народы Арды! Слушайте песнь о Фродо Девятипалом, Сауроне Одноглазом, Семиуме Безмозглом и других калеках Третьей Эпохи!
Вітаю ! На вулиці сьогодні красота вдень було 20плюс , сонячно і легкий теплий вітер . Був сьогодні на копі , познайомився із копарем з М.Виски , копали на корчмі . То той хлопчина підняв 5 монет , хрестик і мідне кільце . Я тіко мотлох різний на тій корчмі копав , ото й зразу видно що майнлаб тере 505 робить асю350 як шпана піонерів . Пішов трохи далі то набрів на німаковські позиціі то надолубав мавзерівських гільз . Гільз там кіко що мені надоіло іх копати , всі вони лежать в лінію . Прикинувши розташування наших позицій то ці німаки зайшли нашим у фланг , або як завши комуняки брешуть і німаки наступали не з півночі , а із заходу . А якшо стоматолог жінка , як тоді га ? Я думаю що дружина-стоматолог це прям джекпот і медичка в сім'і і сексуальний ман'як у ліжку .
Треба було вокруг того хлопа копати и шмурдяком в нього кидати,а як почне возмущатися казати ти чого прийшов на мое мисце.ану давай видсотки-5 отих мунет.
Та нє , то чемний хлоп . Я сам до нього припхався , я збирався в посадку через дорогу на позиціі 223 сд по 1941 року . На карті шуберта бачив що десь там корчма , а от де з дороги не видно . А вже на полі добре видно пляму де була корчма і розтягнуті цеглини і кераміку з посуду та шкльо з чарок . Та й німаковські позиціі надибав . Взагалі то гарне місце з права німаковські позиціі , посередині корчма , зліва совіцькі позиціі .
Думаю что на праздники поест грибочков и окочуриться , хотя нужен живым падлюка что бы ответил за все происходящее .
Може вид грибив його якраз и таращит,тут щось радикальнише потрибно.ОнБек роками тико грибами питаэться и живий и майже психично здоровий.
Нє так не можна , я ж не варвар ( кацап ) . Доречі всі вже замітили що пана К ніц нема . Мо його пан Буч і пан Вітер59 розкодують цього вечора ? Завтра Вони ото замість шабатувати і дотримуватися каршруту попхаються до лісу і будуть там палити багаття і смажити сало та тушкованку жерти та варення і каву цмулити .
Пане Руслан , а то Ви викопали якогось ритуального ножа . Може цей ніж був зроблений щоб поцики ним відрізати .
відсипте трішки грибів а то в тему невїду, крюгер одноокий , муміє довгодумаюче, поцики якісь та мохнаті гірки, що то є?