некажи дурниць. треба проводити наступ по усім фронтам одночасно. бо взагалі це все тре' було зробити у 91-92 роках минулого сторічча. але не зробили і зараз розплачуємося кров'ю. якщо це не зробити зараз коли є слушна нагода то в майбутньому це може коштувати ще більшої крові.
Доброго ранку, все Ви, старі дядьки, зранку одну і ту ж пісню затягуєте: "Раньше были времена, а теперь мгновения, раньше подымался х..й, а теперь давление". Приїздіть на Полтавщину, у нас тут слив стільки круглий рік, що як зальємо сливу, то у гори вже не підніметесь. В нас гарно, сонячно, на роботу йшов вже без куртки.
І хто мав наступати? Кравчук? Сам собі на яйця? Вибач, але так не буває. На той час суспільство було не готове до таких змін. І якби Овощ не бикував, а іще після розгону студентів зняв Захарченка чи відправив у відставку кабінет Міколи Янавіча, то гнили би ми і далі потихеньку, і ці питання ніхто навіть не піднімав би. У класика це трохи інакше: "Шо ви звіздите, діду? Раньше, раньше… Шо за ностальгія, чого вам щас не хвата, тюрми"? (с)
то ще курва той кравчук та і кучма не ліпший, а то і гірший був. чорновола тре було обирати альбо лукяненка. але в більшості людей чогось був дуже великий страх що от почнуть руцькайазичних винищувати, снігурів у трусіках розпинати та таке інше. от і маємо таку халепу з кацапами зараз та ще і комуняти підгадити хочуть
"І знову двійка, Носенко"! (с) Гадіт англічанка, це всяк знає. А іще у світі відбуваються нечувані речі:
Та, я, колись в юності по незнанію шо таке чорний порох, зарядив патрони і бахнув по тетеруках, з двох стволів 16-к з батькогвої ружбайки. Ото гарно було, в ушах дзвін, спереду хмара диму, куда полетіли я таки не замітив, пока пробігав через ту димову завісу, після 3-х секундного ступора, але правда піря валялося.
Я поки вирів котів не заводити, хіба що само прийде Ідіотизм - таких Міжгір`їв в Україні повно, а давайте По моїй вулиці теж Гагарін не пролітав, та й називають її в ро-мові за старою назвою . А Гагаріна то тільки для поштарки
То так, але ж не Міжгір`я перейиеновувати - це стара назва. Всякі комуняцькі назви треба викинути - тут я згоден
В місцевій газеті колись стаття була:назви вулиць міста.Із військових та діячів СРСР в місті не було ніколи цих людей навіть проїздом на 90 %
А останьой свiтлинi що??? Гаяваспитаю?! Чи вам ще третю пару окулярiв подарувати? Я б задоволенням подарував би, але в самого тiкi двi пари.
Та, вона з однієї сторони мабуть з великою диркою, бачите вся чорна і нічого не видно, воно Вам треба ?
Доброго ранку шановнi бандерохфашисти! На дворi +15, легенький вiтерець, сонячно, сКоти зовсiм осКотенiли та лiтати не хочуть