Пане Конснрваторе скажіть будь ласка таке,десь у ваших краях(Кривий Ріг)біля Дніпра стояли частини СС і штаб їхній був,це так?
Харошая вєсч! У мене в дитинстві подібний був але дудка довша була, шось середнє між пістолем і гвинтівкою, ну такий собі карабін за розміром, паперові патрони робив, там зразу і порох і пиж і куля, порохову планку напаяв, але кремінного механізму так і не зробив.... Вобщєм харошая вєсч!, і отрочєство згадалося...
кривий ріг то до дядька Буча. в нас теж СС були, тотенкопф але де був їхній штаб мені невідомо.((( а що там скарби залишились? якщо так то будемо шукати
Там мені сьогодні в лікарні один хворий розпитував чи копаю я по війні,я сказав що ні бо куль боюсь.А він мрвить жаль,а тоя в інеті знайшов карту де означене вищенаписане.
Таке , я зара не дома , а в батьків . Вождь завтра попхається до лісу і сидітиме там до вечора неділі , буде в лісі шабатувати і дотримуватися каршрут . Так шо нікому буде за порядком слідкувати . Зара ніде порядку немає ні в них ( у вождів ) ні в нас ( прості користувачі ) .
Так может его виспросить что за карти,да вам скинуть?Хотя мне он что то брр,скользковатий какой то...
как зовут, не максим случаем? нет не надо, имеем свои! еще лет на 10 пока все обьехать! спасибо конечно!
Танкова армія ЦЦ.Адольф Гітлер чи мертва голова.не памятаю.Втратив тую мапу.Важкі бої були поблизу села Медерове.Криворіжсько- Кіровоградська операція.