Если проблему можно разрешить, не стоит о ней беспокоиться. Если проблема неразрешима, беспокоиться о ней бессмысленно. Далай Лама
Я руками і ногами ЗА.але боюсь.шо печінка горло задушить від тего *святкування*.Я краще буду салютувати з своєї *МОТРІ*.ще пару вікон в хаті цілі.
Файно стіл заставлений, тіко горілки на ньому щось не видко, свято ще не почалось а горілка скінчилася.
дивовижно як то ще вони цілі! то треба допомогти. завтра в вечорі швидка допомога старих бешкетників в'їжджає. а так як вік в нас вже не той то бешкетувати будемо пошепки щоб сусіди нічого лихого про нас не подумали
Я — профессиональный хохотун. Я сталкивался с немалым количеством трудностей в своей жизни, а моя страна и сейчас находится в своем критическом периоде. Тем не менее я часто смеюсь, и смех мой заразителен. Когда люди меня спрашивают, как я нахожу силы для смеха в такой ситуации, я отвечаю: я профессиональный хохотун. Далай-Лама
Майки , кухвайки , валянки , ушанки я не ношу , най іх кацапи носять . І шо Ви ото дуркуєте ? Гаряче каміння це так називають каміння на яке реагує маталошукач . Раніше мені таке каміння не попадалося .
Друзi до пьятницi лишилося 3 години тому треба призначити чергового по цицькам. Бо у мене дуже багато справ, тож я незможу викладати цицьки у достатнiй кiлькостi, а порядок всеж-таки повинен бить а не те що сiйчас! Отакоеотавикажете!
Мне как то попалось вообще непонятно что , похоже на керамику звенит как цветмет , похоже на черепки глиняные .
це ще не ознака. а мо земля всохлась. дід до діда звертається і каже. слухай а ти замітив що земля всохлась? другий. як то? перший. та я коли раніш срати у пшінці сідав то кінцем до землі діставав а зараз вже ні
таке! я зайнятий сьогодні дуже. тут ось не увесь час сиджу як ви вже замітили. мені збератись терба так що обирайте когось іншого.