Та Вождяка не тільки пана Касіо а щє і пана Опришка запрошує в Холодний Яр, щось задумав і нам не каже
точно! вітаю панство. на дворі весна і майже тепло. кому кошенята треба. гарні кошенята. беріть добром. бо потім все єдно брати прийдеться але вам буде гірше
так в неділю коп, вчора камради на розвідку на пару годин поїхали, штик ніж і касон підняли, отакоєот.
як казала моя прабабуся. не зівай хомко на те і ярмарок. З.І. хельму можу уступити. в мене трохи є так що не дуже і претендую а от багнети треба.
Доброго ранку шановне панство! За вiкном +14, легкий вiтерець, сонце то е, то немае -отакоеот чортищо! Пташки чиргикають, сКоти сКотують
А що сталося? Я і не знав, що на форумі алкоголь продають. Пропустив усе. Це тепер "лічка" у продавців спиртного виглядатиме отак?
а хто не візьме кошенятко 100 разів пожалкує. .... і янголи на небі будуть плякати над його загубленою душею
правільно. бо розпустилися ви пянички тут. про щоб тема не велась постійно на горілку скатиться. я от тут сиджу та гадаю скілько з собом горілки брати щоб і мало не було і щоб занадто не виявилось