Доброго ранку, камради! +2, сонячно! йде все-таки потепління!дочекались!та й гори з вікна просто чудові, ніде вже нічого не біліє! ВЕСНА!
А шось підозрілі у Вас , пане маршрути - то Ви до Холодного Яру збирались Великодню гору розкопувати , то вже в Чигирин на коп мандруєте - не інакше хочете таки знайти кістки Богдана та булаву ? Чи шо у вас там за збіговисько ? Признавайтеся !
Колись я в дитинстві захворів і мене відправили до маминої сестри - так мені й досі страшні гори з вікна вранці коли згадаю . Бо ранок в мене в хаті наставав пізніш за всих аж доки сонце не перелазило через гори , снідали два місяці майже в темряві хоча вже давно попорали худобу . Правда наприкінці лютого вже гори мене вже визнали за свого й перестали забирати сонце ...
Доброго ранку, вчора ввечері покосив газон, з-за вікна п"янить свіжою травою, погода чудова, до п"ятниці 1 день
так розпорядок життя в горах інший, та й світловий день інакший ніж в степах, наприклад!Але свій край я дуже люблю! По Висоцькому: "Лучше гор могут быть только горы!"
я згоден і на +24°С, тільки скажіть де це)))) Кава саме скінчилась на отій тварині, доведеться їхати поновлювати запаси.
Вітаю всіх. Та все як завжди. Хунта не дозволяє дивитися канал "Рассєя-24", пан Бек обіцяв поїхати копати танк, а сам пише в темі, Опришок вигнав горілку і не ділиться, Консерватор намагається затягнути хворого пана Касіо ночувати в Холодний Яр, видно надіється, що майно пана Касіо перейде саме йому... Одним словом - "всьопрапала і насслівают". Надія лиш, що на вихідних може вдасться десь виїхати покопати.
А в мене новини не дуже, йду на похорон, в кума мама померла, не люблю я ці похорони, але і не йти нема як., ось такі справи.
та хто ж любить такі "заходи",але прийти віддати шану потрібно,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,