ой колись збереться цілий загін поціновувачив-дегустаторів і розкуркулять вас ваше бружуінсьтво. і криївака не врятує бо на запах підуть та відкопають і випють усе. я ні. я сторонь стоятиму та цєнні речі у лантух збиратиму. в три
ну то як посіємо пшінку та вона виросте то вишлю. для такої доброї справи нешкода ні! не вишлю. самовивоз. отакоєот. а ви кажете
це не погрози це передбачення та попередження. я як отой нострадам можу передбачувати майбутнє. так що лаштуйте ваше буржуінсьтво валізку та чекаємо на вас 25 у Чигирині на Богдановій горі. заразом і братку посвятиш.
Ще була суперсекретна розробка.ИЛ-18ПП.Літав на пердячому парі.але з горохом були проблеми.якісний горох.що давав максимальний вихід газу пердячого пару.Так і не був посіяний....
спати йди та не волай бо кушенток мені розбудиш. розвалався серед ночі. всьо. я спати а ви поводьте себе чемно та тихо. я прийду перевірю. бобраніч усім. З.І. Старий припини нарешті в жидів мацу красти. скаржаться дуже на тебе
И вам не хворати,а я ще на роботи.По датчику на криши +5,на поли -7 в опэраторской +19,судячи з того що блимаэ прессостат на двори витер,влага 60%-дощу нема.
Доброго ранку! Таки витяг себе з ліжка, відклав планшета та сів за комп… На робочому місці одразу захотілося випити кави аж тут: може теж кави хоче? Чи може мені пора почати вживати варення?