Людина яка його знайшла, спочатку навіть не знала, що воно таке. Якби я був не зацікавився, коли побачив його в іншій темі, то пішов би фокос в металолом як "Обламаний кирко-сокира". До речі на фіолетовому був ще цікавіший фокос. Пан Руслан навіть знає того хто його знайшов:
..опшето дідусь Слай теж україїнець.. Сільве́стр Гарде́нціо Сталло́не — американський актор, режисер та сценарист родом з України.Його друге ім'я деколи цитується як «Енціо», незважаючи на фільм про фільм «Шлях до вершини Роккі», де його мати чітко назвала друге ім'я актора як «Гарденціо». Він досягнув успіху в численних бойовиках, особливо завдяки серіям стрічок «Роккі» та «Рембо». http://uk.wikipedia.org/wiki/Сільвестер_Сталлоне
От тільки не кажіть панові К, що „Прабабця Сільвестра походила із заможної єврейської родини Одеси — Лейбовичів.“
це ми і так знаємо. все ж таки кумир дитинства. колись давно, то ще за совєтів було. рік мабуть 1986 мабуть чи 87 то я сказав своєму однокласнику що незабаром ми будемо рембо по тель-авів зору дивитись. він не повірив але незабаром так воно і сталось.
і це теж я знаю. от тільки не прабабця а начебто бабця і не лейбовічей а шломбергів і не в одесі а в бердічиві.
..та да,один рубель коштував вхід до відеосалону,"Первая кровь" дивились... ...в залі 10 на 10 метрів чоловік стопядесят було...
Було таке діло , 1рубель і біжиш у відеосалон на сенс . В нас чіпляли анонси на сьогодні і на два дні вперед із зазначенням часу і назви фільма . Кімната була десь метрів 4 шириною і десь 6 метрів завдовшки , стояли ряди отіх лавок із стільчиками як у кінотеатрі . То в святкові дні як ото первомай чи 9май у відео салон зайти було неможливо .
в нас тих сальонів було ціла купа. якщо в одному кіно не подобалось то йшли шукати щось цікаве в інший. але переважно заздалегіть вирішували в який підемо сьогодні
Так що ж сусіде ви рівняєте ваше місто і мою батьківщину , у вас і басейн кращий ніж навіть в губерніі . В нас прокатчик відеосалона був перший відкритий педераст , він навіть цього не соромився . І як ото гидко туди не було , а все одно туди йшли , бо не було більш куди йти . Ото я і моі товариші школярі початківці завши розмінювали гроші щоб покласти йому рубель і не брати з його рук здачу і не бути законтаченим .
так в нас і телебачення своє раніш ніж у губернії зявилось. то було у 60 роки. потім прикрили його бо як то так у якомусь містечку телебачення є а у губернії нема.
а ВИ шановні читали шо там написано?га? дословно: вино вирощене для інвалідів хранцузького легіону!!!! ну і подарунок, курва! для івалідів..... у мене від сміху зара живіт лусне!!!!! та подруга іщеб костилі подарила або ногу дерев"яну!!!!
взагалі то інвалід це незавжди каліка, в переважній більшості випадків це ветеран. раніш ще за цара були у містах та містечках інвалідні каманди альбо оркестри. я довго не міг зрозуміти цього аж поки не натрапив десь на розтулмачення цього що інвалідами тоді називали ветеранів. а так як у росіянськага йазика є багато запозичень саме з францюзської мови то більш вірогідно що інвалид то просто ветиран. отакоєот. а ви кажете
Це як? ну два слова зрозуміло,- матюки, а третє?, тобто цензурне це як? те що підпадає під найжорстокішу цензуру?