Які такі відсотки, в мене крім кільця майже нічого нема.От би взнати що це за кільце, можливо я богатий та незалежний.
Головне щоб з цим кільцем до Мордору не прийшлося йти, бо там он як страшно. Та щей москалів злих повно, а в мене кулемету немає.
Пообіцяйте товариству, що перший фотозвіт буде в цій темі. Бо пан К. відлучить Вас від священного сала. А без сала не бачити Вам танків, сомів, внучки та золота Райху.
Класний апарат а я саме зібрався рамку метр на метр робити, до того імпульсника, якому корпуса розх…в . візьмете в кумпанію? Може там не один танк?
Во первых -у тебя нет слуги. Во вторых - где ты найдешь эксгибициониста с раздвоением личности в качестве проводника?
Вирішив "заземлитись" додатково та заземлив до системи опалення , думав що контур дебелий та земля буде стопроцентово . Але тепер коли доторкнусь до батареї та до системного блоку одночасно - капець яка іскра пробиває ! Струм замалий аби збити з ніг , але напруга гуляє дебеленька . Відкіля береться різниця потенціалів коли корпус заземлено ???
До речі про соляру — це тільки у нас на заправці солярка дорожче 95-го (20 грн. проти 18-ти), чи всюди?
То Ви отак розповідаєте ... , хоч Ви знову й змінили облічіє - ми всьо одно знаємо хто то був під виглядом двох пугачиків .
Мабудь всюди. У нас 95 і солярка врівні по ціні. Як шо брати дешевий 95 і дорогу солярку , то остання дорожче.
Блин! Ватизм- это не заболевание... Таким родиться нужно. Они сами от себя охреневают.... http://echo.msk.ru/blog/echomsk/1535328-echo/