Вітаю ! На вулиці жиди все вішаються і вішаються , я вже навіть не знаю коли ото все скінчиться . Зранку було плюс 2 і сонячно , зара плюс 11 і похмуро ще й крупа сипала (трясця іі матері ) . То який мериканський холодильник . Бо кілько купюр по одному далару в нас і у всій Украіні не буде , в нас далари тіко по 100 ну мо ще 50 ходят .
Нарешті вати менше буде , але й деякі люди постраждають он такі як Папа Мюлер ( перший кого згадав ) .
сусіде чи то ти геть сказився чи дуже багато нагрішив. в мене і сонечко і тепло і ніякої крупи чи дощу з неба. мабуть то всьо через те що ти незахтів з нами до Холодного Яру їхати. це тебе діди з тамтешнього світу покарали так щоб звичаїв народних не забував та за гешефтом не ганявся
А то не в мене дома, я бутлєгєрствую в друга в майстерні. Ми апарат на двох забацали, ну і світло теж друг платить, отакеєотавикажете
сварити не будемо а от канчуків незавадило б всипати з десяток. усі нервічають, телефонують вже почали нарочного шукати щоб поїхав та дізнався що до чого. попереджати треба заздалегіть що небуде.
Холодильник - он и в Америке холодильник. А однодолларовые банкноты - вещь хорошая. И чем больше их - тем лучше. Из них можно всякие нужные в хозяйстве инструменты изготовлять.
набираю,набираю а оно не так. в общем думаю колектив меня простил. щас жинка прийдет,помогу по хозяйству и спатки,завтра надо быть с новыми силами. два дня в потере.т.е в минусе.а это плохо.
Вольдемарушки більше не буде. Яке нещастя, наш форум спіткала непоправна втрата... Негайно напиши листа до пуйла з виразами "озабочєності та протєста протів ущемлєнія".