до речі про саперки та три йолки. я якось казав що покажу світлини що то стало з тої саперки коли я спробував гілочку з ясеня зрубати вирішив. добре що то не моя саперка була.
я на відміну від тебе не бандит. а чесна людина. та і ти не отаман бо отамани були люди чесні та москалів рубали на свіжину а ти звичайний ватажок.
У неї там клен,товста лоза старого винограду і тополя-але паразітка так класно зрубала,що я і в захваті і в жаху:може і мене так "під настрій"....
Йой! Що я чую! Пане К, відос вашої студії- просто клас! Зачот! Дотик митця зразу видно! А от розказувати усього не треба, бо все росказують тіко на Володимирській 35, ну на крайній випадок у відділку міліції, бо якщо про все розказати то можна і на довічне наговорити!(враховуючи наявність деякої "спецефічної" літератури) Отакоєотавикажете!
а шо такоє? на них светри в'язати можна альбо кашне, бо на рукавички чи шкарпетки вони трохи затовсті, не такі щільні будуть шкарпетки.
Значить треба вам швиденько бігти до магазину, а то зараз понабіжать із відсотками, а мо хто і з пропозиціями "нада всє взять і подєліть", або іще гірше... враховуючи кількість атаманів та банд в темі!...
Я чому такий злий був-бо 3 мисяци грошей не давали.Жинка пиляла 3 рази на день!Все на деякий час я буду чемним!