100км від мене Сараєво! А мої каски це кожна друга шмельц і антураж. Он по 100гривень +/-, їх валом у нас! А маю час то і бавлюсь з ними.
Доброго вечора ! Сьогодні на роботі працював цілий день - хай йому грець , то й не було коли заглянути до вас на вогник . А ви молодці , скільки всього тут надрукували . Поки читав то дружина також , як на божевільного поглядала .
Кажете дружина як на божевільного поглядала? Я як учора близько опівночі заржав на всю хату, то дружина до сіх пір має дефект мови!
Та ні я не "скіглю" , але сьогодні трохи прийшлося працювати за двох . Зазвичай я працюю в день (8 годинний робочий день ) відсили 2 години , а решту часу створюю видимість роботи . Інтернет дуже в цьму допомагає , щось працівник клацає , а що не видно .
Слухайте,мені аж ніяково,та у нас тут як не вчитель то чоловік вчительки ,а я слова пишучи "викручую" та й мосьпан тим грішить
О так, то ... Нема щоб працювати на славу Батьківщині.... А видимість працівника обмежена!!! Як ви кажете вашого нашальника звуть? Може йому зателефонувати?
Я ось так думаю, коли ж то всі встигають і копати,і працювати,і до обіду спати(Дмитрові пів гелми в город),і тутка сидять по 15годин. Га питаю?!
ги. а моя добре що зараз спати теж пізно лягає, бо відпустку узяла. так що можу реготати скільки завгодно та коли завгодно.
Сьогодні відпрацював майже всі 8 годин , в обід трохи погуляв то інтернету . А завтра то й того не буде , бо знов за двох і в обід йти потрібно на тренування . Аж у четверг мені вже буде полегшення , тоді й відірвуся .
Касіо,не відповідайте пану Вінтеру,бо щось він підозріло про все випитує,то де працюєте,то як начальника звати