Ви розумієте, аби та дівчина щось там коло шляху знайшла (чи копійчину, чи патрон, чи гудзик..) то було б хоч якось схоже на мистецтво, а так як баба з веслом (попахує радянським "живописом")
от коли матиму право тут видаляти та червоні картки роздавати то тоді і буде розмова. а доти я такий як і усі. і можу тілько чемно попрохати і все. йди ліпше справою якоюсь корисною займись. члєніна поїдь повали чи якогось комуняку за яйця підвісь.
Як ви ото-от можете таке безглузде самогубство пропонувати?! Гаяваспитаю? Я й не знав що ви такий жорстокий...
Село Диківка Знамянського району Кіровоградської обл.Мотронинський монастир Чигиринського району Черкаської обл.поблизу села Мельники.Заснований на місці скіфського городища в урочищі Холодний Яр.отакеєтоавикажете.
Вітаємо і Вас. Шкода, але наче поки що не здох, вчора якогось показували. Але котрого з них - невідомо.
Розповидаю-Металобрухт здал,заправив копомобиля и посунув по карти в бик хутора ,якого зараз нема.Доихати не пощастило,у нас мабудь теж був витер,бо дорогу завалило величезним деревом.Пишов дали пишки.Дойшов пошли монетос-2по 1геллеру.Ришив покурити и попить чаю.Дзигари забув у авто.Пишов туда,потим звидти.Почав пошук,-римька фибула.Перекурив.1 крейцер-великий.знов попив чаю,перекурив-2 геллери.Пишов дощ.Побиг до машини,поки биг дощ скинчив.Заспивав соловейко,я встал и заслухався,прилетив крук и соловейко слился.Пошукав ще трохи и вилизла ось така монетос- Мокрий дойшов до авта и пойихав до дому.Через годину вийшло сонечко и зараз всмихаэться з мене.
Будете у нас на Рєзнє: http://uk.wikipedia.org/wiki/Зимненський_монастир Кучма дуже полюбляв сповідуватись тамошній матушці. Масковскій монастир, щоправда.
Зате чорна не просить айфонів , норкових шуб , кожаних трусів і чобіт . А між ногами однакове в обох , чорна як на мене ще й цікавіше буде , бо білі у всіх були , а от чорні .... Он в нас є в місті авіокомпанія Урга , працюють літуни в Африці . То майже в кожного літуна є африканська дружина , а шо вигідно і дешево . Купив їй будку із жесті ( там такі будинки ) кілька мішків рису та муки на місяць і порай її кіко душа забажає . Так тих африканських-дружин місцеві чорні вважають за олігархів , коло них вся родина живе . Ото вони тіки вискакують із тої жестяної будки коли наш хвацький хлоп-пілот приходе вдовольнити свої статеві потреби , а потім коли пілот йде спати на вілу до решти екіпажу то чорна родина знову злазиться в жестяну будку . То кажуть в багатьох літунів там вже й діточки мулати є , отакоє авикажете
Шоцевсетаке я вас питаю? Хтось почав ображати сябра нашого.Вам сумно сталося? Бацька не падабаецца так палітыка тут пакуль яшчэ забароненая.Лазня адкрыта для кожнага. Развели тут срач и напомнили анекдот про партизанский отряд с предателем.Политика в будни не вписывается. Вось вам дзяўчына прыгожая,а срач прекращайте