Доброго ранку шановнi. У Марiуполi +15 градусiв, сонячно, але усьо псують переодичнi шквали вiтру сКоти скотують..
коноплі дуже корисні. колись з них і одежу робили і олію били і насіння смажили та їли. а як кацапи з комуняками прийшли то вони її почали неправельно використовувати і цим сплюндрували таку гарну рослину.
мухомор дійсно корисний. одежу звичайно не робили але споживали відвар щоб війти у особливий психо-фізичний стан организму. це було треба як різним шаманам так і воїнам щоб під впливом галюценогенів які знаходяться у мухоморах перетворитись в берсерка отакоєот. а ви кажете
Мухомори дуже корисні, зовнішньо від всяких артрозів, подагри, радикуліту. Навіть кінський щавель корисний — спиняє кровотечу, на копі не завадить знати, чим лікуватись, бо не всі із собою тягають гемостатичні бинти
Тож я бачу що деякi краснопузi камунякi ще й досi неможуть вийти з цього особливого психо-фiзичного стану! Особливо тут на райбi. То ви iх почастували отим вiдваром? Гаяваспитаю???
Турецкая молодежь надела георгиевские ленточки - http://politikus.ru/events/48182-tureckaya-molodezh-nadela-georgievskie-lentochki.html
це не до мене. то в них зайва хромосома. генетичний збій. так що тілько лікувальна лоботомія кулею у потилицю їх усіх врятує
Вітаю шановні! рідше став заходити в побут, та бачу що хлопці починають між собою сваритись трохи, п.Консерваторе а де порядок?
Я якось порізався , гірчака під рукою не було, взяв листок к. щавлю розім’яв-приклав-готово.(Взагалі-то рецептів дуже багато, в основному іде корінь та насіння) Гірчак перцевий https://uk.wikipedia.org/wiki/Гірчак_перцевий теж класна рослина - заживлює рани без шрамів Я десь Вам давав посилання на книжки Ахмєдова у нього дуже непогана підбірка рецептів
Так а що ви хочете зовсiм у монастир потрапити? Я не проти монастиря, але з умовою що вiн буде жiночий!
знов политіка?! хлопці вже сваряться. за розкладом сьогодні цицьки то і постіть цицьки. отакоєот бо не витримаю та за шмат сала буду просити надати мені модераторські повноваження в цій темі.