то най нам плятять а ми їх калічити будемо. а то якось воно не чесно виходе. ми їх безкоштовно калічимо та вбиваємо а їхні родини за це гроші отримають. най відкат дають за те що ми посприяли тому що вони грубі гроші піднімають на пустому місті
це дуже давно було. я тоді ще малим пацаном був© і не читав булгакова та його собаче серце. отакоєот. а ви кажете
А вам доброї кави пане руслан100 аби ви неспали ночами та тіко думали як пан К спаржу з артішотами наминає!
Дуже цікава думка. Я не сумнівався, у твоїх здібностях до гешефту. Дійсно, що коли народився українець - жид заплакав.
Загляньте до Толі, в коменти. Там та дівчина, що загадку загадувала, смалить напалмом: http://npubop.livejournal.com/2694543.html
Не підкажу. Я Райб не модерую. Хоча, у мене є знайомий супермодератор, і якщо у Вас є зайві 20 баксів, то чому би й ні? Все вияснимо. А за окрему доплату навіть відновимо той пост.
в мене теж є знайомий і теж супермодератор і за якихсь символичних 75 баксів я теж таке можу зробити. але в мене всьо чесно. 50 баксів мені. 20 модератору а 5 вам.
На добраніч всім.піду мити причандали.бо вже пора залазити.Пане Руслан не спіть на льоду.бо ще якоїсьть холери дістанете.а воно вам на?
ну нащо ж так радикально? мо людина забула чи не було потрібного сорту кави. треба дати людині шанс виправитися. а ви поки що почекайте та щоб сумно не було заварюйте петрів батіг. він дуже корисний та смачний і коштує в рази дешевше кави. так що вам на довго вистаче
Добрай ранницы, жидобЭндеровцы, фашысты і ўсе астатнія! Сёння ўжо пятніца, а заўтра выхадны! Ўдалага всем дня, добрага настрою і добрага надвор'я!
И вам Бульбарашику не хварати.А ну кажи-видрикаэшся ты вид антихриста Путина и его апостолов Лукашенко и Назарбаева?Веруеш ли в Святого Бандеру?А як ни то нема тоби шо тут вештатись!