от тільки не треба. я не в усіх одбираю а тільки в декого. та і не збираюсь я практично сусіда ображати. а то зробили з мене ледь не камісара з продразвйоздкаю.
мені теж саме вчора жінка казала. каже оце ти сидиш та щось гигикаєш коло ноута сам собі і вигляд в тебе трохи пришелепкуватий. а скільки вас таких? кажу що чоловік п'ять. теж сидять і щось самі собі гигикають. а що до кішки то треба було просту брати. вони не вибагливі і дуже корисні. а оті сіамські мають поганий норов.
Сіамсько то ззакордону і не наші - вони не знють про сало а нічогісінько! І мови нашою не розуміють.. мишей не ловлять бо там в Сіамі ( Тайланд) Коти з мишами в вась-вась!
та мабуть не мені. але все єдно іще раз дякую бо ви виявились доброю людиною а не скнарою як парторг.
а це всіх цікаве але знає тільки семен а він шифрується як справжній партизан. а мо і він сам незнає. оце так узяв і всі хельми подарував невідомо кому. тепер теж буде бігати та просити подаруйте мені хельма чи самоварю)))))))))))
так № накладної є, треба тільки дізнатись прізвище отримувача, ну і підібрати когось зі схожою мармизою і все хельма наша!
та фігня якась з цим відпраленням. нова пошта не знає такого. таки треба трошки покатувати семена. кому він відправив та і навіщо він наше добро роздарює кому попало.
І у вас фото негрузяться? Цікавить мене ваша гелма, вид СС. Консерватор, а я сала більше дам за неї. В мене в селі свиней розводять,багато-багато. А колять їх багнетами,та ще й на одному номері!
ану зізнавайтесь кому ви наші хельми відправили. що то за моду узяли собі наше майно роздарюати невідомо кому.