Всі вже спати полягали. Так що займися чимось корисним. На он, загадку розгадуй: Вранці доповіси товариству, скільки іще нам чекати.
ти ліпше мені іншу загадку відгадай. нащо буряту пхатись було на дамбаз щоб бути обсмаленим як кабан якщо в себе в бурятії він це може зробити цілком безкоштовно?
так то ж конкуруюча хвірма. і якщо я чесний гешефтмахер своєю працєю заробляю на гешефті снігу то вони усім впарюють китайську штучну підробку замість нашого смачного та корисного снігу. і при цьому не прикладають ніяких зусиль. мені шкода їхніх покупців бо сніг в них з ГМО. отакоєот. а ви кажете
Так отих кацапапередніков до гілляки.пару тишч повісити.інші думати будуть перед тим.як чинити такі неподобства.
то вас жба душить бо ви її не куштували, а омлет зі спаржею просто бомба! Ось дасть Пан Бог аби гешефт вийшов, прислю пану К, тієї спаржі він вам тоді розкаже чи смачна вона чи ні|
То ж відповідь очевидна: дома - безкоштовно, а на Донбасі - за гроші. Хто би що не розповідав, але кадровим, які отримали поранення чи їх вбили, росіяни платять нормально. І зарплати солідні, от вони і їдуть. Нічого особистого, тільки гроші.
ну це в тому випадку якщо не отруюсь. бо оті загранишні харчі кажуть спеціяльно отруюють щоб нас знищити. я таке у 1979 році у газеті камсамольскає знамья читав.