Навзаєм!ломав пральку-скавчати почала заяза,дививсь зелений фургон по ентр.завтра буду борщ<варення> варити)))))))).був з комрадами на копі в вівтірок.результат-3крейцари,2 ґроші 1926 р.н.купа кераміки.дерево бобрануте)))))<якби мені хтось сказав шо в Бандерштадті водяться бобри-ну......хоча назва міста-Бібрка в області шось таки значить!хвото крейцарів,бобронутого дерева та процесу борщеваріння-згодім<завтра ввечір>
Штояти!всім!ет шубравці шо задумали-вітер в мішок!туй вже<в до Ісусові часи> був єдин ґунцворт в давньоґрекії.сей паталах теж мав вітрів торбляк.і шо? чим ся скінчило? га?вважайте!а краще подивіться-фуджоу.зумієте так-не тре лантухів буде)))))))
Було трохи-дереви скубало шо петрушку,людей зо двох травмувало.та й зара дме-світло та моб мережу вирубує час від часу
в нас на вечір вщухло все. стало тепло та затишно. потім троха погримало та і побризкало дощем. після чого аромат квітучих абрикос накрив місто. пахне теплом, весною та сподіваннями що війна скоро. звісно що нашою перемогою. інакше ніяк не можна
а хто по обіді казав що от у міня так хАрашо, пІва халоднає, яєчня з цибулею та дівчата красиві. ану усі хутко заздріть мені несамовито. то як? заздрити чи вже ні. гаяваспитаю
Шосьть пан Руслан 100 пропав.альбо Сашка зустрів.або ковзани примерзли до льоду.або харе крішну.А мо по дорозі до хати на дівок блудних натрапив.а вони його бідного за.....ли до смерті.