Це у мене повний рот слюнив був.Видповим-1.сниг и лид на катку э завжди.2.посмакував яэчню з пивом-кайф.А ви заздрить мовчки.
Ні, мовчати не буду, навпаки, буду на усю горлянку кричати про те, що на Буковині готують справжню яешню, а не якийсь там омлет.
Не,вони працювати не вмиють.Сгоня плэнних и будут им строить,как в прошлую войну.А врэменно як завжди у землянках бидуватимуть.
п'уйло їм фігвама намалював. сказав що ото 10000 деревяних видасть і всьо. грошей нема, відбудовуйтесь самі. так що дійсно будуть у зємлянках жити. зато нєту хунти та бИндер
Най у Крим йидуть-там тэпло,апельсины на деревьях ростут.И оте русскоязычные им страшно зрадиють-братья всетаки.
тут ще одна прикра новина. отой практолаг задристанав вже не хоче особисто їхати у мотопробіг через польщу. каже що і безь нього впораються тим більш будуть зустрічати їх дуже тепло, з квітами. а те що квітів буде парне число так то пусте, то звичаї в поляків такі. але постає інше питання. заштодідиваівалі що самокатчиків до польщі не пускають.
Вирно зрозумив падлюка,там укрив пив польши-лемки називаються,аналог наших гуцулив.А ще пан Славута отак зненацька гвинтивку прикупив и у тир ходе тренуватись.Очко на видмину вид байка не зализне.
Я тут , оце тіко прокинувся о 18,00 і гарна новина , бузину вирубали і скоро закопають . Сиджу ото на кухні картопельку в духовці на салку запікаю .