Ось нате, сьогодні троха пляжика пошарудів, нарив отакого 100ліровка прикольна остальне евроценти від 1го до 10ти, потім заїхав дикої спаржі насмикав, ось і хвото бо хтось із камерадів питався шо то за кріп-петрушка така. Зара буду омлет зі спаржею готувати. Отакоєот...
Згоден на усі 100% протів закона ніякий навіть самий одморожений міліціянт пре тіко до опредільонної міри, а потім спиняєтьця обісравшися. тому приклад зупинили на горі з долу їх не видно і кажуть ви не спинилися на стоп-контроль, машина на ІТ номерах ну думають зараз євриків здибають, а тут зразу ану ваш путєвой ліст, ану хто черговий сьогодні , номер телехвону, потім виклик наряду міліціі з вимогою про складанйя протоколу для передачі в прокуратуру для розслідування, потім заяву до консула Італій е... старший наряду відвів мене в сторону і запитав: воно вам треба час переводити, заяву писати, до прокурора їхати, а мо він сьоднє не приймає,... ми все зрозуміли, ви правил не порушували, постові просто помилилися... на том і скінчилось! Отакоєот
To таке саме як один доказував мені що артішот(Carchiofo) то такі самі як будяки, так будяки то є (Cardo selvatico) a карчіофо -Cynara Scolumus
Я пропустил, а что за Масяню было? - https://reibert.info/threads/situacija-v-ukraine.486859/page-257#post-6481944 Кто знает?
в нас тілько така спаржа, іншої нема. то маєм те що маєм. а що до артішоків то я їх тілько у книзі а вкусцнай і здаровай пісчі бачив. бо в нас воно теж не росте. отакоєот. а ви кажете
ну та як завжди. припхалось те стерво і почало срач розводити та волати що ото бузіна людиною був і він його любив більш ніж рідную маму бо той про нього щось на паркані написав і масьйаня прославився на увесь куток.
Дасть Пан Бог, бо гешефт намічаєтьтця, я вам баночку консервованих вишлю і аспараджів і карчіофів(артішотів)
Консервовані дістаєте з банки і їсте в якості антіпасто, бо вони вже готові! Свіжі навіть якшо передати не доїдуть.
От неправда)) Щой но прийшов з города — посадив ранню бараболю. Вітер такий сильний, думав мотоблока перекине) То квасоля, спаржа на галявинах росте на глинистих пагорбах (у нас на Поділлі точно)
ну то вважайте що ви майже в італії може і в нас вона десь росте але в нас про те ніхто не знає і у їжу її не використовують.