Я там в 2012 відпочивав, питань нема гарно, але ціни що ну його на... Поїду краще в Болгарію чи Турцію...
Доброго вечора. Комради в каго Аська киньте в лічку діаметр вехньої штанги на місці підлокотника та ширину підлокотника. Дякую.
Пане К, я давно сюди не заходив, дивлюсь оце на вашу аватарку, ви таке, як помолодшали, та в цилюрню сходили ?
я трохи раніш там був, років так на 20. ціни на той час були нормальні, сервіс ще той ненавязливий совєтській. але хто тоді звертав на те увагу? море природа, дівчата. що ще тре' було для відпочинку.
таке! тілько ти© інші не відмовлялись від нашого товариства. а ти відмовився. тут всьо просто. вхід карбованець вихід два. за все приходиться платити. отакоєот
Ну тут не до жартів . Захворів я , спочатку думав що саме пройде , а воно нівкакую . Довелося йти до лікаря , виписав каблеток , та примочок і мазі ( шию мастити ) . І ото хто мене за нормального рахуватиме якшо я з хворим горлом буду в лісі ночувати .
Якось іншого разу . Бо я можу стати обузою Товариству , хворе горло то така штука що температуру дає дуже швидко .
дурню наробив а на лікаря звертаєш. нащо ті пігулки та порошки? склянку горілки з перчиною і ти знов як огірочок. а що до горлянки то якщо не хропеш то ночуй нормально і все, ніхто небуде заперечувати. в лісі зара тепліш ніж в хаті, опалення вже вимкнули. отож а там багаття.
Дякую за пораду , але це коли здоровий . Я ж нажаль маю якусь там хронічну хворобу горлянки , гланди видерли то стало легше але буває десь раз в 1,5 - 2 роки прикруте так що без лікування ну ніяк не проходе та болячка .
Панеслася! Знайшоў цікавую картику. Яны ўжо пачалі грошы друкаваць! (Дзе, адгадайце?) Які цікава ў іх курс на міжбанкаўскай валютнай біржы? Дзе-то я гэта ўжо бачыў ... Калі ў каго такія з'явяцца-прийму ў дар!
Ды знайшоў спасылку цікавую ў навінах ... Гэтымі паперкамі плануюць пенсіі даваць і зарплаты (дзе толькі яны працуюць-не зразумел..) korrespondent.net/ukraine/3460956-v-dnr-pokazaly-svoy-denhy-raschetnye-znaky-novorossyy
Наогул як я разумею, грошы надрукаваць-не танная справа. Для чаго гэта? І тады не зразумелыя крыкі пра тое, што Украіна павінна плаціць пенсіі і г.д. У чым плаціць? Што-то логіку я страціў ... Можа, хто-небудзь разумее, да чаго гэта ўсё ?!