таке! ви робите ви і шукайте. я лише отримувач подарунка! З.І. якби я мав усе те то я б і без вас сам усе зробив би.
В буфете-мне два по 150.Принесли,берет и сливает в 200грамовый стакан.-Вы фокусник!!??Удивляется буфетчица.-Нет я из ОБХСС и показывает ксиву.
Доброго вечора камради. прийшов з світлинами по унтеру...нарешті разобрав ножни..мать їх манліхеровскіе,поставив пружини,сам багнет доведен(на мій погляд) під антураж-на ковер,чім антураж на показати і забути.зісталося дрібнота-доработати....і планшет цука маму его хай...не врубається,мабуть останне привитання,щас нічого з ним зробити не можу.завтра поспрашаю у шарящіх. хто що може підскаже.планшет леново 4 ядра...час назад включав-працював,прийшов до дому-не робе.погода влажна може із за цього,ввзагалі..х.з отакафігнявійшла©
то хто вам заважає? купляйте альбо робіть з волинянки. хоча сама копарська автівка то запорожець і їдеш і хабар під наглядом
то як альошина манета,чи макса танк...то э реліквія,чи раритет.а за ті кошти,я кі за них хоче продавець,я його з нуля зроблю,та щей пів суми проп’ю. отакєоткінжалпрдавцю в одне місце©
Пардон забув вказати. : барижимо значить вже і в курілці? Га? Зараз пан кібермайстер як прийде.... Одним кулеметом не відкупитеся!
де це ви таке бачили? чи то вам теж кухлика з гільзи закортіло? так штурхайте пана Руслана. в нього є але він скнара і не хоче ділитись