Дивна история вийшла сьогодня.Зибрався я рано на коп,загрузив машину металобрухтом щоб здати по дорози та заправитись,зробив чаю в термос,поминяв батарейки.А документив на машину у кишени нема и прав теж.Шукав всюду-нема.Випив з горя.Знов шукав-нема.Пришло повидомлення з Новой пошти-прийшов запличник ,отой що був на аюкциони-Польський,комуфльований.Пишов забрав-задоволений!Досить вмисткий и лопата помэщаэться и спальник и Мд и ще купа всякого краму.Обмив.Пан К -подарували хельма,ще обмив.Почав шукати сигарети и знайшов дкументи-мистика.Видко пан Бог не хтив щоб я йихав з дому,бо у нього було багато планив на сьогодня для мене.Якось отакоеот.
Уинас зараз не розбереш-все перемишалось,номери у мисти донецьки,луханськи херсонськи кримськи и люди постийно де якавулиця питають-мабудь шпиони.
якщо варити холодець то курячий смалець повинен бути. він жовтенький і як гарний півник то і смальцю повно і холодець прозорий але з чого не вари а ратички свинячі все єдно треба додавати бо без них то юшка вийде а не холодець
так це ж можнатакий гарний гешефт робити. поставити пару трійку яток з написом довідка і брати гроші. а ті хто нерозуміє та має руцкайазичну чєлюсть© то най ще платять за те що приїхали.
Я думаю що для пошуку слово "конкуренція" -єсть поняття дуже релятивне, якщо фарту нема, то навіть георадар недопоможе, якщо написано тобі сьогодні хельму знайти, значить знайдеш навіть якщо на коп не поїдеш, такшо тут конкуренції я не бачу, скоріш за все коллегіальність та kопарське товаріщєство... десь так як на мене
фарт то так. можна ходити сто разів по одному і тому вибитому місті і на сто перший підняти щось цікаве. таке в мене було знайшов на вибитому місті річ.
От ви вси як имигруэте так починаэте нас повчати-як нам копати,як жити ,як кацапив бити.Якби тернопляни були би вси нормальни,то все булоб гаразд,але этаки особи що ну.Он знайомихзазвали на коп,а на втовокзали менти вже чекали.От тому в мене и авто з тернопольскими номерами.
Та ви що, я ні в якому разі не збирався повчати, або казати що і як ви маєте робити, вижбо вже дорослий хлопчик і самі все прекрасно знаєте і розумієте, я тіко висказав свою точку зору як я вважаю, що коп то братерство, а не розбрат...
А ти обіцяєш оті пекторалі? Ато сам копати будеш а ми лише роти відкривати будемо!? І дарма ти оті хвото виклав, тут у нас дехто водиться.....
та звідки в нього ті пекторалі?! то він вирішив городика ще одного розробити от і придумав казочку про пекторалі та золото у гладушках. щоб перекопали йому а він там потів картопельку посіє та огірочки посаде.
Цигарки взяв з автивки,ти що на коп приготував.А про Сашка-то ваши слова да богу в вуха,вин мени грошей винен-ховаэться,бо зарплатню теж ще не отримав.
То ви перебільшуєте,я не питався де в вас яка вулиця.До тогож я не шпійон а хунтівський каратель,ось.