то дійсно так, але маю чітку карту де що є, в музеї ще при союзі стирив, упсс взяв на тимчасове користування., отакоєот
я знаю що то безмен, але який опис того безмена! і нагайка, і булава, і фалоімітатор, все відразу та по такій ціні.
Доброго ранку усiм! Пiнтiратура +15, але дме захiдний холодний вiтер, сонце то е, то немае -отакоеотчортищо! сКоти лiтають не дуже високо
То витдайте ии мени и лопату и автивку,всеодно ви завьязуэте з копом. https://reibert.info/threads/fisher-f70.606064/#post-6454838
Так! То наш хфашистобендеровский кiт вiн теж полюбляе iсти рузькоязичних младенцев! Ось усьо що залишилося вiд того дитинча
Зацинив,придется поработать-будет как память о друге.коли сидитиму у ний в синагоге буду вас вспоминать.
Доброго дня всім!ото дивлюсь і думаю-а де друга голова?це ж герб мацковії?ци ні?бо на харч для бандьор щось не дуже))))))))))))
так про це і іде мова ямав на увазі що земляк в Україні, бо держзнак сумської області ая звідтамти родом! Отакоєот
воно то так але трішки не так. от наприклад наші жідівські друзі з задоволенням зварять з того локшину з куґачкаю і будуть вельми задоволені.
та ні. не гарний. в гарному повинно смальцю бути на два пальці а де там в нього той смалець візьметься?