Це я знаю . Самий цікавий гуртожиток в нас це музичного училища там із кожного вікна музика лине ( пиляють скрипки і кантрабаси , дудять в труби ) . Ото зара біля них на пустирі якісь генделики будують , а там поряд гуртожиток технікума і через дорогу 4 гуртожитка технічного універа ( я там проживав ) ото там скоро весело буде .
ні. йому просто стало цікаво скілько воно коштує. чого саме якось не питав. але каже що сам однострій пошитий наче нормально, кишені, ґудзики, кнопки, молнії, а от якби іще тканина була гарною було б взагалі всьо по кошерному фень-шую.
А чого, дитина старалася... Погано, що вчитель у школі не пояснила, і балбес книгу не почитав. З іншого боку, якщо малювало дівча, то що в неї в голові - очевидно.
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! це щось особливе. http://poltava.pol.olx.ua/uk/obyavl...yka-pletka-1811-g-podarok-kazaku-ID5CWuj.html
Добрай раніцы ўсім фашыстам, бандэраўцам і што з імі! У нас +3, дождж, неба ў хмарах. Мабыць, увесь дзень дождж будзе. Пайшоў я на працу, ато толькі встал- ўжо спазняюся! Усім добрага настрою і ўдалага дня!