Прикмета: Якщо надто довго дивиться по ящику "що там у хохлів", то можна не помітити як вогонь уже в коридорі.
Ніхто з вас не знає що це я знайшов? https://reibert.info/threads/fragme...ija-i-obsuzhdenie.17968/page-116#post-6473350
Дак щас вроде и другую форму вводят с другой расцветкой , где то мне встречалась статья на просторах инета . А цена подскочила уже втрое , совсем подурели продавцы , хотел себе взять штаны англию , зарядили 400 гр .
Схоже на запчастину з тормозної гідравлічної системи авто Опель. На головному тормозному циліндру стоїть розділитель на передні та задні колеса.
Надо подождать в инете , а то реклама у нас достала по полной , надоело смотреть фильмы в перерывах между рекламой .
24 збір в мене.ночуємо(може)25 вранці вирушаємо на Чигрин.з 25 на 26.куліш .пісні.(пан К% Обіцяв бубана взяти.біля багаття шаманити будемо.щоб пуйло скоріше здохло) ночуємо в Холодному Яру.ввечері повертаємось до хати.
Я нажаль не зможу приїхати . Був сьогодні в лікаря то навиписували кучу каблеток і мікстур ( горло лікую - горілку не пропонувавти ) , курс лікування затягнеться до 30 числа .
Нашо ото мені таке лікарю робити , га ? Ото Громов і втік , бо у вас там є традиція на Пасху лікарям яйці красити .
Та мона пити , от тіко дома в теплі . Бо переночувавши в лісі мать моє лікування буде коту під хвіст , шкода здоровля і коштів вкладених в каблеткі .