Пане К мені говорили ви в якості відсотків приймаете все старе,ось ваші відсотки,поки що дивіться.я побіг, вечером зьявлюся...Може!
Сьогодні дивився в новинах зйомки того району з повітря. Згоріло все вщент, близько 1200 будинків. Українські блогери вже гадають, скільки добровольців поїде на роботи з відновлення всього того.
ти гори, гори, гори кацапе йо-хо-хо, ти гори, гори, гори кацапе йо-хо-хо, ти гори, гори, гори кацапе йо-хо-хо, ти гори, гори, гори кацап. айн цвайн зіг хайль!©
то вони землю для кітайців звільняють. а взагалі мені дуже подобається те дійство. одне погано що мало кацапів живцем згоріло.
так тільки відкрилась странічка,валер’янівной зфоніло одразу.дивлюсь скот валяется,ну і припустив що ви с котами мікстуру всю ніч вживали. з приводу шпигуна.тсссссссссс нікому.не палить маліну.
подаруйте господарю. ви бачите як він жалкує що його скалки по всій країні розкидані. він їх зберає та кожен скалок до реєстру вносе з ін. номером та світлиною з усіх боків
панство. а мо хто бачив тут щоб продавали наш однострій теперешній. скілько він коштує? ні я не збераюсь купляти його собі. то друг який зара у війську цікавився що воно коштує.