Міг би й припхатись, всеодно я САЛО вже зжер. Вищий за твого хомяка. Але йому ще теж рости. Тут справа не в розмірі - головне як і чому вчили.
Була думка експлуатувати тебе в корисних цілях - але вона ще не до кінця сформувалась. Поки що буду тихенько добудовувати стіну вольєра, а там видно буде - що і як.
Ну треба ж підтримувати іміджа. Кого ж як не тебе експлуатувати. Все, буду пхатись спати. Фільми на завтра якраз скачаються.
в парторга болонка східно-єврейська а хомячок в мене. але він іще дуже маленький, тижня через два тільки рік буде. так що до такого йому рости і рости.
а я чув таке що хошімінів замість хатніх тварин тримають, як собак. та іще вони начебто і охоронці непогані. але то за кордоном десь, не памятаю, в нас мабуть не витримав би він. з'їли або на різдво, або на великдень.
еех давно то було... чув її давно та добре не пам"ятаю - ніби вороги наші блукали лісом. втомились і побачили галявину, розбили табір та розпалили багаття, лід розтопився і вони потонули... якось так, можливо камрад ArtBorsuk деталі знає?