Це влада в сибіру такі таблички начіпляла в лісі - а некультурні аборигени ше не вивчилии нової державної мови , от і сибір зрогів нанівець .
Вітаю, шановні. Зараз проїхав Миронівський, Кагарлицький, Білоцерківський райони. Скрізь пожежі, скрізь горить, і трава, і ліс, і навіть двічі бачив, як від трави загорілися тополі біля дороги (вогонь всередині стовбура). Повисохало, десь недопалок, десь іскра, десь п"яні на природі, от і маємо. А я теж сьогодні був на природі. Отакі там краєвиди:
Колєга , Ви також страждаєте на болі в суглобах ? В мене теж ноги погано ходити стали , але я тру розтиркою на травах та грію вовняним ліжником . Спробуйте й Ви - мо таки допоможе .
то кацапи для нових власників землю вивільняють від бидла. тому ліси і паліть щоб бидло швидше з відти їхало а заразом щоб боєприпаси не утілізувати вони і склади палять.
А іще якісь отакі люди. Нафту шукають? Що цікаво, окрім тої пляшки на дні окопа були банки від французької риби, яєчна шкаралупа та панцир рака. Все збереглося.
Та слава богу не страждаю,то я вчора в лісі якийсь шум почув то одразу перед очима постала картина з свиноматкою та 5 поросятами,то я чкурнув через поле так що куди там ферарям тим.
В Беробіджані най і горит ( вже всі жиди звідти виїхали , додумалися куди жидів поселити , ще б на Нову Землю відправили ) , я за Ізраїль мову веду .
А іще обід: Та парочка картинок природи: Бачили косуль, свиноматку з поросятами і парою підсвинків. Всі вони потікали, то ж нам втікати не довелося. З.І. Пане Консерваторе, хабар - у землі. А іще в болоті. Щуп і лопата.