Я звичайно притримуюсь поглядів клясіка української літератури епохи постмодернізму, котрий казав: Але такий підхід сповідую лише до деяких індивідів роду хомом сапіенс довбеніс.
http://reibert.info/threads/Если-завтра-в-Украине-война.429489/#post-4516669 і тема зачищена --красіво як
Там клініка була. Тільки напалм животворящий, та банхамер всепрощаючий можуть в такій ситуації зарадити.
та фігня то а не тема. до речі. парторг я ось твою світлину востановив. щоб всі тоє личко бачили та тікали від тебе.
Я навіть знаю як тобі віддячити, малевіч ти доморощений. Можу дарувати тобі можливість допомогти моєму господарству імені мене, а саме - в тебе є рідкісна можливість перетягти один піддон цегли з пункту А в пункт Б, по території мого маленького господарства. Щоб не заблукав - карту можу намалювати. А щоб жвавіше працювалось - можу запросити Кіру, Санту чи Графа. Останнього найлегше, бо моя болонка зараз не в тому стані щоб тебе підтримати морально в цій справі.
та щось той граф якийсь замілкий. я вже той раз не став нічого казати бо його господиня і так з дечого вистрибувала.))))))))))))))) а коли це дійство відбудеться? щоб я був заклопотаний та не мав змоги тобі допомогти))) та приєднались би до нас. розповіли з світлинами що ви там за скарб знайщли.
так що у п'ятницю знов чекати на веселу тему та розповідь як добре влаштуватись спати на офісному столі використовуючи замість простирадла газети?
Світлини не викладу бо будете знов просити,щоб вам щось подарувати .Колись була тут тема з світлинами,то мав стільки бажаючих,що мусів просити модератора знести ту тему
Ну вистрибувати з тапок - то її звичайний стан, певно від нестачі вітамінів. Замілкий кажеш? 60 кг тварюки і він ще росте. Він має вимахати таким як його братик - десь 65 - 67 кг, та 75 см в загривку.