так це добре. я згоден на маленького. але тільки з вашою світлиною. я її поряд з рогачиком поставлю і всім хто до мене приходитиме буду показувати вашу сітлину та казати яка ви добра людина. і щоб сі за вас пана бога молили і дітям теж сскажу щоб молили. то коли мені на нову пошту за рогачиком іти?
собака злий в нього є. а незабаром іще одна буде. а все через те що він куркуль яких і світ не бачив. не те що я
Не лякай людей, вона в мене добра й маленька. Я ж не винен що ти всіх моїх собак жахаєшся. Я ж твого хомячину не боюся.
Майже, якщо брати по нашим міркам - то майже через три хати мешкаємо. Ось, доречі, сьогодні на роботі не було чого робити - навчив місцевого котяру ходити по команді "поряд".
дякую але гільзи мені не треба. прийму у дар шварцлозе або інший кулемет. три. ну і іще щось з стрілева. бажано кінця ХІХ початку ХХ сторіч.
Яке САЛО? САЛО їсти треба. Черевики змащуються расово вірним кремом "Ківі", котрий смердить специфічно. Мій домашній котяра його не дуже любить. А цього вчив котяру вчив без прикорму - просто за вухом його чухав, коли він правильно виконував команду.
доречі, сьогодні на роботі не було чого робити -. te] Візьміть й мене до себе на роботу - я буду слухняним!