Здається не так важливо, що саме там було, як те, що тобі вдалося знайти те, що хтось шукав безрезультатно...
От так воно і є з зимою - літом багато чого відкладаєш на зиму. А тоді переконуєшся що зимою зробити не просто через холод, а літом - через відсутність вільного часу. Тут би якийсь кооператив створити з розподілом праці - хтось шукає, а хтось - реставрує.
таке. а я без нічого залишуть. знаю я вас, спите та бачите щоб все позабирати а мене і там всього мало. бо я бідніший за церковну мишу. подаруйте гасову лямпу.
Якось старому чоловікові не випадає таке проти ночі дивитися. А я вже цього року останню фотографію в паспорт вклеїв. І анекдот в тему: Гуцул все життя пропрацював на лісозаготівлях, а при виході на пенсію йому дали путівку на море. Приїхав чоловік на море, розглянувся і вирвалося у нього: Карпати, Карпати, рідний мій краю - є що ......, лиш... сили не маю.
та в мене вже і в самого їх не залишилось практично. всі пораздарював. залишив собі тількі або рідкі, малого розміру та великого і самий цілий і всьо. а лямпа не якась а гасова. і натура в мене звичайна. як казав один дядько я нє жадний, я домовітий(с)
так цей. виходе що і я теж старий? не хочу я бути старим, я тільки на підстаркватого тягну. бо мені тільки через три роки таке робити треба.
Доброго вечора товариству! Шастаю, а що робити? Треба ж почитати, що ви тут за вечір написали. Світлини класні, доречі.
тРи роки - це дууже багато часу. Три роки назад я навіть не думав, що застрягну на цьому форумі, де зібралася така приємна компанія.
Я ледь не луснув.......)))))))))))))) Заржав як кінь на всю хату - жінка аж здригнулася... вже до ранку не засне))))))))
ну збирати це дуже голосно сказано. так бавлюсь. бо чотири різні лямпи совєтського зразку на назву колекція не тягнуть.
Угу, не тільки лямпи. Взагалі пан консерватор збирає все, що погано лежить. Тому мені його лячно пускати до свого господарства. Бо назбирає там все, ще й другий раз прийде.
Нормально, грабуй награбоване! Ви у мене,він у вас! Чи ні? До речі рогач мій найменьшого розміру,бо там роги найбільші. Класно дивиться. Тож на вас маленький буде.
збираю. цілими пакунками бо оце кажуть в москалів газ перестали купувати. а іще карасин, свічки та сухе пальне. а парторга не слухайте бо він бреше. того він і парторг.
Ех наступили на болючий мозіль... Була у мене невеличка колекція коробок сірників 30-40 років (так штук кільканадцять). Забрали мене в армію, а мою колекційку (як і багато чого іншого) роздали бажаючим.