то якщо сам один то так. а іще можна її завжди вперед пускати з намету щоб якщо ведмідь, вепр чи рис то її зжерли а людина врятується.
А я ще скромніша, і дуже багато не хочу, мені б тільки золоту чашу князя Лева вагою з 1,5 кг., яку він мо десь там бешкетував та жбурнув нею у якогось хлопа, а тут я і знайшов...
Тю.Та я в своєму регіоні не маю часу розібратися з легендами,а Ви кажете....Он хай Ваш вельмишановний кум Опришок сам з тим розбирається,а ми як приїдемо в гості до нього,то будемо задоволені всякими дрібничками(нагородами,пряжечками і т.д)
в вас хоч легенди є а в нас і того нема. ото тільки дід розповідав що колись наша річка була поглибше та поширше то десь втопилась турецька галера з золотом а японці на прикінці 60 чи на початку 70тих хотіли розчистити русло як воно і було а собі забрати всьо що знайдуть. не погодились. от і віс легенди. а ні. іще про одну краєзнавець один писав що коли козаки чи то від турків чи то від ляхів тікали то десь скарб заховали. і місце вказав, але приблизне. тепер точно всі легенда.
бляхсі зрадів би?! в самого під боком ставка самого гітліра. вже мабуть усю ставку перекопав сам один а тут прикидається бідною церковною мишею. а так не можна бо тут тільки одна церковна миша то Аскот а я бідніший за церковну мишу. і тому конкуренцію ми не стерпимо!!!
У Вервольфі окрім вужів та охоронців міліціантів ніфіга нема... Закрили гади все забором навіть пива нема де хильнути...
І мало це біля мене під боком ще є одна штука - ставка Герінга Штайнбрух - каменоломня.. і там теж вітер ходе.. так що ненаперайте..
Щось ви друже Консерватор писати так стали,немов не виспалисі,або дрімаєте ,мо заплітик язикається ?Чого ви букви місцями переставляєте,конспіруєте тексти аби воріженьки геть запутались?Вони з літературною мовою проблеми мають,а з вашими постами то зразу в санаторій профілакторій попадуть
то я через те так кнопаю що хочу швидше донести сою думку до оточуючих. до речі тут знов клоунада почалась. http://reibert.info/threads/Если-завтра-в-Украине-война.429489/#post-4516499