Горобцями і мишами Хомячок забезпечить (куди діватися?), а марки будуть як память про батька. Може ще й з портретом самого Вождя.
Зате друже Консерватор - нову породу виведемо - Ф'юрерозавр! Або коротше кажучи - кіт повстанський звичайний!
А можливо вони в славних Карпатах і залишаться удвох з Басьою.. вириють криївку, та навіщо ми їм тоді?
В таких питаннях кожен вважає себе Фюрером. Ну є варіант доказати сусідам, що ти дійсно Фюрер. Але можна і травму отримати... тоді не до Басі буде.
діду що ви ото триндите? колись, колись. що вам зараз не вистачає? труми?(с) і от на холеру мені такий сват? машингвера не дарує, штурмгевера в нього нема. та іще і на мої хельми зазіхати почне. а в мене і так рогачика нема ніякого. я вже не кажу за свій розмір.
такі розміри були в совєтських хельмах, у німакі було трохи інше. там якщо по клямерах міряти з 60 сантиметрів і до 70 см. з кроком через 2 см. от мені 70 і треба. але рогачика прийму любого розміру.
Шутнік, однако. Процитую одного героя, Булгакова. -Ніколи, нічого непроси. Самі прийду і все дадуть. Якось так...
це ви про кого? якщо про мене то ви дуже помиляєтесь. я людина дуже серйозна і не маю часу на всякі витівки та жарти. так що тут всьо по серйозному. женіть швидко мені хельми поки я сам по них не прийшов, бо коли прийду то заберу всьо що сподобається. отакоє от(с)
отож і я кажу що дівчат не треба бо через них не до копу буде. суцільний розгардіяш почнеться.а воно нам треба? ні! нам копати треба! скарби отакеними сльозами вже плячуть та навколюшках вмовляють щоб їх знайшли.
І не тыльки.. Мо' там якість лях утікав підібравши штані в жмені тай закопав, бо життя то дорожче... А ми тут я тут -- коп, коп-коп і є...
ні! не для того ті скарби заховані. от як прийде час самі являться. я людина скромна і тому вистаче мені пару кулеметів шварцлозе, набоїв до них скрині три, а ліпше чотири, рогачів, медалій австріяцьких та німацьких,по трощку, ну іще те се теж по троху. було б гарно криївку знайти.