другий пост з світлинами посередені? але то я одного не збагну. де голови на цих світлинах? чи тут щось не те чи мені вже спати треба?
Ну Ви недооцінюєте гуцулок - нема такого лісу (про глухі ліси кажуть "зглемеї") де би не зустрів гуцулок. Але найкраще для цього підходить ніч на Івана Купала...
Мабуть вже пора й спати . Голови є , придивіться уважніше . У того що стоїть шия мать як у гусака . Прошу вас панство не принаджуйте хоть сюди замеса і тих клятих комуняк , бо не буде де й поговорити спокійно .
Кажуть що весілля замес загадив і тему видалили . Могли б просто закрити , щоб було що почитати і усміхнутися довгими зимовими вечорами .
Бачте,як полякув колись любили,що однострій без господара воювати біг.Та то хлопці якраз над картою схилилися.
Файна тема була про весілля. Добре ми ся бавили. Та й, зрештою, не думаю, що був в цій темі хоч один ображений! Навіть ЗаМеса з його постійним потягом до 3 Інтернаціоналу не відлупили. От хто мені пояснить таку річ. Є в росіян два таких поняття: Перше- "россиянин", яке означає загальну назву всіх народів, які населяють Росію, і є друга "русский", яка означає тільки "русский" етнос. А тепер, давайте візьмемо українську мову. Термін "росіянин", тобто термін, який означає всі народи які населяють Росію, у нас є. А от як бути з терміном, який означає "русскіх" як етнос? Хтось вирішив, що такого терміну в нас не повинно бути. Але чому? Те ж саме і з жидами. Не має в українській мові слова "єврей". Його ніколи й не було. Це ж слово-русизм. Завжди казали і кажуть, у нас в тому числі- "жид". Не знаю, може мені зараз за це і навішають попереджень, але я пишу щиро, і не маю на меті нікого образити. Просто цікаво, як бути? Спеціально не хочу створювати такої окремої теми, а то зараз набіжать провокатори і все закінчиться, як завжди. Цікава думка і самих "русскіх". Без образ.
Якби цей сайт створив якісь львівянин -- ми б не парились - а так ображених бач багато -- за те хохлом назвати, чи Бандерою то то нормально!
Народ, велике прохання - не пишіть в цій темі про москалів і жидів, бо закриють нашу любиму тему до холєри. Не пишіть ще раз просю
Як так робити- то постійні шкандалі вдома будуть. А потім жінка захоче зробити, щось навпаки і буде як в PanzerMaksа на гойському весіллі! Вам того тре? Ви тілько женитись думаєте, а вже так...
Куме, поганому копарю прибор мішаєЯ всю чєсну кумпанію просив літом в гори і всі відморозились, на наступне літо за відказ буду персонально просить, з прістрастієм
Насколько я знаю со школьного предмета "Украiнська мова", то росiянин - это и есть русский. В графе "национальность" в свид-ве о рождении тоже пишется "росiянин".
Та справа не в тому. Таке те ж витирають. Треба нам розуміти, що ми живемо в одній державі. Хочеться нам того чи ні, але так склалось. Тут справа в самому слові і чому воно повинно бути, або стати образою?
Куме, отож неграмотна ви людина, скільки раз писать - СТАЯ а не стайня. Стайня то для худоби. Ось гляньте на фото, хіба це стайня?
Е, та то була курна хата! Люблю такі хати. Там відчуваєш як пахне історія і час. А шо то там за така ґазета коло груби лежить?
Гарний будиночок . А скільки ж там ліжко місць ? У вас там кабани в ночі ходять пішки ( Аскотік розповідав ) , надворі не поспиш . Бо як припхаємося до вас цілою ватагою то де ж сі ви нас покладети спати , хоча я бачу там у вас і горіще є .