та тобі б хоч зиск якийсь був. газ дешевий. до речі про газ. москалі самі просили щоб ми газ в них купляли та ще і зі знижкою. а кацапи щось мовчать з цього приводу, а восени волали замйорзнітє какли, будятє кізіком тапіть©
Ми з Дарксайдерсом планували на коп,то по роботі в нього не виходило а тепер взагалі погода скурвилась!
Кому цікаво: неділя,05.04.,канал "Мега", 21.00 документальний фільм "Холодний Яр".З анонса обіцяє бути цікаво
по першому теє повинен йти. ви дивіться а я не буду. я його вже давно скачав та подивився і зараз в любу мить подивитись можу. отакоєот. а ви кажете
за кого ви мене маєте?! я чесна та порядна людина тому і узяв тілько свій братній відсоток. ану хто мені скаже який мій чесний братній відсоток становить. гаяваспитаю
Старий ви стали, скоро забудете як відсотки знімати. Мабуть пора оголошувати конкурс на нового вождя, чи мо ще ні, гаяваспитаю???
старий але не маразматичний. а те що я не пам'ятаю так воно мені вже і не треба бо воно в мене вже є! отакоєот
То що, конкурс на нового Важдя імені пенсіонєра Австро-Венгєрского генштаба, його високобуржуйства пана Кансєрватора оголошуємо чи ні? Чи ви ще в змозі відсотки стягувати, як сама чесна, благародна і щедра ну і єстєствєнна сама бідна людина(бідніше церковної миші)?
а ви усі гадаєте що інший, новий буде ліпше? ні! він буде набагато гірше за мене. та і відсотки будуть вищі та і інші податки можуть ввести. так що я ще впораюсь зі своєю нелегкою посадою! а ви повинні мене підтримувати бо наступний може бути тираном а не таким гарним та демократичним вождем як я. отакоєот
де оті усі кацапські комуняки? хробаків вже годують давно! а я ось! живий та веселий і готовий повсякчас стягувати з вас свої чесні братні відсотки