от як занесли так і винисимо. за клуню так що обирай або у возика та будеш отримувати сало, або зразу за клуню.
За клунею будеш ти )) А я тебе буду в отому зеленому ляпсярдаку з закачаними рукавами нЕмножко того.... розстрiлювати образцово показательно iз шестиствольного мiномЙота сахарними буряками ))) Тебе не менше чим з мiномЙота треба )) Шоб знав )
Приїзджайте шановний до нас на "колиму" і будете гамати його від пузаАле дасте в ляпсардаку сфоткатись
Ага ))) Це добре ! Замiсть моря значить в вереснi скачу до Вас на ''колиму'' ))) ЛяпсЯрдак вiзьму ! Заготовляйте САЛО )))
Для всієї чесної кУмпанії так сказати трохи домашнього побуту ПрЮвЄт тому,хто сам собі Петлюра Не будем тикати пальцями
ну якщо ти такий темний та необізнаний то пояснюю то є патефон. його замість МП3 плеєра колись використовували.
Спасибі за пояснення Тепер хоч знатиму А то темний та неотесаний,шо ж ти хотів - село гармошка болото жаби
бери гармошку, грати будеш, а жаб на м'ясо французам продамо, за великі гроші. ото збагатіємо, джипа широкого купимо та у гори гайнемо. тілько я за кермом бо я тобі не довіряю
Ой, яка красотішшаДайте кусочок самоварю (дам взамін аналогічний шмат сала з бринзою) я тожа хочю так побарствоватьНе такий ви вже і бідний ваше сіятєльство
Патюфон - мєчта копаря, а марші вермахта маєте до нього, чи тільки "сіній платочєк"? Візміть його з собою коли до нас на "колиму" їхать будетеЦе ж яка краса буде - полонина, самоваря, патєфон, ляпсардак, сало, бринза, сомик, ватра, хабар і ми... Красотішша
Бідний,ой який бідний Ви думаєте то мій самовар ??? Ага,де там,у сусіда випросив чайку посьорбати на дві години,а за це у нього на двох гектарах борону тягав після того як сусід ячмінь посіяв Спина до сих пір болить. От так то пане !
Утьосова парочка пластінок є,На сопках Манчьжурії,щось там про партизанів наче,ну і ще якісь,не памятаю,треба глянуть І сомик буде ???
а чого шматочок? в аскота можна і цілий одібрати. два. бо він куркуль їх а шість купив. у кожній кімнаті по самовару та іще і у особистому кабінеті окремо три стоять. а ще на кожні дві кімнати по патяхвону і у кабінеті грамахвон англійский стоїть. бо він в нас Єго Куркульство у кухвайці. тілько прикидається бідним щоб ні хто не приходив та не разкуркулив.
тю. соми копчені. лящі ліпші, чи щука. мо так їх коптили але мені не сподобались. у гадизьску брав. іньшим разом узяв лящів ото діло.