Мене кличте,я приїду полюбому,під Новий рік,чи після нього. Також люблю шарнути за діда Адольфа! Я багато де був! Мене до зараз в Москві таксісти бояться!
Забиваем кол с приваренными на него двумя трубочками , куда и всавляем ,,держалку,, котелка или чаиника.... Очень удобно.Не надо во время готовки наклоняться над костром,чтобы добавить,что то ,достаточно отвести влево иле в право ,,держалку,,(или есле сильно кипит).
до речі викопаний я. всі хто мене знає кажуть що дуже схож. мо то мій брат якого у пологовому будинку загубили, але мама казала що тільки мене одного народила.
Камрад,йолки палки,з тобою всцятись можна! мені нетреба для екзотики сіамських близнюків!!! Просто гарних і цікавих дівчат для компанії!
Та, зрозумів - от тільки моя дружина з мене зробить близнюків - двоє зразу! Прокинуся вранці а я зарізаний! Ксерокопій не обіцяю але гарнюніх знайду!
та ні. я вже 15 років не вживаю того зілля. а семену все ж таки ліпше сіамських близнючок ну і звіт з того дійства сюди з світлинами. теж мені старенький. та якби мені оце зараз ті 29 або хоча б 35 я б такого наробив. а зараз вже не можу. п'ятий десяток так просто не минає.
Я вже вчора наробив -- напився я шльондра привокзальна! Навіть додому не доїхав - в офісі дав храпака! Моя до мене гарчить - а я мовчу! Життя не миле....
А за що ти в бані був? Нікого неслухай камрад! Незавязуй, чуєш! Ми ще погуляємо,я чуствую ти та людина яку я давно шукаю!