як це за клуню не треба?! дуже треба! ви не переймайтесь тільки, після клуні вам вже буде байдуже зимно на дворі чи спекотно.
А ви де живете? Бо тут таке пишуть що охреніти можна,і курська дуга,і місісіпі. А Крим ще побачите, хрен хто його в нас відбере. В Карпати поїдьте,там супер,мені там подобається!
ну чого це невинну? вирок вам напишемо, ось тільки начштаба з'явиться, і всьо буде по закону. ао що до сну так тут дійсно проблема. я оце вночі недоїдаю а в день недосипаю. отаке.
Та ні..огородили його - мєнти сторожать - вхід платний - щоб на руїни глянути треба 10 грн.забашлять..
Дідо називався Адольф! А Адіки-це кросівки фірми аdіdаs. Дивіться мені,бо сусідня зупинка буде клуня!
Добре нехай буде Адольф, якщо клуня то вмовили.... Так і дід Адольф не дожив до кедів адіків! О за це зараз треба випити...
Вроді як медовий місяць мав закінчитися. Але це добре шо він затягнувся, хоч ще на одного чи двійко щирих Українців буде більше.
а наприклад у ночі? чи націдити тому менту чарку та най у іншій бік дивиться? там кажуть скарбів багато залишилось в тіх льохах. оце б якось добратись туди.
))) Неа..морозятся... я то там дірку маленьку бачив але не рив - засцяв! Втік геть! А так біля Вінниці нема шо рити...
Та прошу.. Музей зброї знайомі відкрили біля ставки.. заведу покажу що і як... польва кухня там є - чарку гепнимо!
Як це недожив, та в спортивньому взутті Адольфа Даслера,тренувались олімпійці і солдати Вермахту. Правда потім його вроді в лагеря закинули. А брат створив фірму Рumа. Вроді якось так.
дякую за запрошеня але то я відповідав велюр махаличу. він щось останнім часом дуже хоробрим став, мабуть через те що давно я в їхніх краях не був. ну нічого, я визбираюсь та приїду до них якось. але сала в чоколаді йому не дам.
так може в тому музею і копнемо, ну або хочаб ревізію проведемо. я добре вмію ділити та віднімати. а своя ноша не тягне.
Це хто такий Махалич? У нас в кухні польві є сало з медо - так що ккрасно прошу - головне медов місяць відпрацюйте - щоб сміливо було дружину залишити...