таки зірвався я копати у 4-00))) у 6-20 зпіймав цей сигнал... та зрозумів що ця пробка зробила мій день)))))))) пробка пішла у колекцію та не продається)
Аскот продава армійський медсанбат 4на 4 метра. Він легкий, ми його коли купляли спокійно в рюкзак на 80 літрів впихнули.
Мои привитання.Тики ось не зрозумию-нешо три кило тих монеток прикапувати,не проще було да дукат обминяти,його прше сховати.
Я якось теж наковырялся в поле в дождь и в слякоть по пашне.Глеч плугом растягнуло и кожна монетка звенить як серебрянник .Грязний як сатана,два кило тих братинок и неодной путньой або в идеале.Копаешь и думаеш-следуящая точно дукат или флорин.
соррі Панство, світлин буратінок не буде, бо монети скинули за пів часа як знайшли((((( маємо домову у нашій копобанді,і буратінки скидати мєстним "купцям" . а от срібло то вже нам) ну і пробки СВ)))
старим та йойкнутим копарям добра погода починається коли закрив двері своєї хати) так чуть під Острогом 3 рази моросив дощік хвилин по 5-10, це з 6_00 до 14ої.