замєс! друже таварісч! 7 листопада тільки завтра. не треба починати завчасно відмічати. погано закінчитись може.
Раджу прислухатись до поради камрада консерватора, бо вас може відвідати вивірка. А добром її відвідини не закінчуються.
..."таварісч!"- як медом, медом... Нє! Починать не можна. Бо вугілля нє пайдьоть в закрома Родіни! А пайдоть в капітал праклятий. В гідру ея. До-речі - завтра - день народження моеї бабці покойної - дружини діда-НКВДІ-ста. Та таке - не відмічають. От так, пан Консерватор. А раніше - відмічали, як жива була. Так совпало...
ви все єдно таке не вживаєте. смак чаю та кави мабуть вже і забули та і за самі ці напої забули що такі в світі є.
Чого це, хер Майор? Кофейный автомат выдаёт кофе-чай нормально круглосуточно у меня. А нормальный чай-кофе - мне камуняки-камрады из Расеи присылают. Ибо - партия - всё - кофе - ничто!
"После прієзда ОТТУДА он стал другім." Консерватор. А откуда в Расєйе кава та чай? Ви хоч це знаєте послє прієзда "оттуда"? Просимо. Вельми просимо, шановний пане. Майор.
замєс от розтлумачте мені темному, мо я сам про себе чогось не знаю, звідкіля це я приїхав, аттуда, що ви вкладаєте в цей зміст? бо відверто кажучи я не можу вас зрозуміти.
так то так але трохи не так. а в тім думайте що вам забажається. хвала пану богу я до цього не маю ні якого відношення.
Ви щось плутаєте. Наскільки відомо мені, Консерватор давно невиїздний, оскільки є ідейним анархістом та потенційно особливо небезпечним соціальним елементом . Наші керманичі хоч книг з історії не читали, але знають чим закінчилися закордонні поїздки Бакуніна та Кропоткіна, а тому пан Консерватор сидить вдома .
Дивлюся я оце на ваші прокламаціі,аж заздрість бєрє.Я ,млять довбень старий, сьогодні руку зламав,а тра на рекон в Севастополь їхати,ото ділема
бажаю скорішого одужання. а що до старого то старий тут тільки один і це я так що не треба нам тут іще одної церковної миші. вистаче мене та Аскота. бо по моїм агентурним даним ви трохи старший за мене, роки так на два