збоченець)))))))))до ранку тре.........ну ви в курсі!!)))))))))))))))а то танки-потім ше до обіда люфу драяти,гільзи замітати)))))))))))))))))))))))
То так. Навіть книгу з особистої бібліотеки не пошкодував. І пересил оплатив. Я сміявся з пана Консерватора, що він покинув роботу через дощ. А в нас теж пішов. І на завтра на цілий день обіцяють. А я ж планував обстежити одну цікаву діляночку в центрі міста, спеціально неділю чекав, щоб там народу було менше... Безумовно, справжньому копарю то не перешкода, але місити болото якось не дуже хочеться.
та я і бачу. одні оно теж волали що барття а самі тілько грабунками, вбивствами, гвалтуванням та катуванням і займались та колгоспи з голодоморами встраювали та постійно окуповували, як і у 1918, та 1943 роках так і зараз. брати, холера.
вiтаю хунта!, може це фiбула - https://www.google.ru/search?q=фибу...=2&ved=0CCEQsAQ#newwindow=1&tbm=isch&q=фибула
Дякую за гарні слова, ти одна доброта. Нехай, я все одно до неї доберуся, адже то в мене на роботі, під вікном. Бо я завжди їду десь далеко, а те місце постійно лишав на потім. Там можна і в травні походити, після першого викосу трави. Може. Але, як на мене, трохи великувате.
та куди мені до тебе та тієї теми що ти створив поки збиратимишся хтось інший усе винисе. тим більш що місце хабарне ти здав.
Якщо я не винесу, то ніхто не винесе, там цілодобова охорона. Але, думаю, там сміття теж буде повно. З іншого боку, серед сміття якраз часто бувають гарні речі.
Нова секретна зброя армії Великої Британії! Хоча, треба було її в захисний колір пофарбувати: виділяється.
Вітаю! Взагалі іх на фіолетовому продають я заколки але частіше як писала.а декотрі писала продають як заколки, а заколки як писала. Буду я мабуть і далі войну копать. Там бімба так бімба, а тут хрен поймеш. Заколисте писало.
то а шо ти хоч шукать будеш? може краще з горища почати. Там і дощ не помішає, і всякі нахідки хороші попадаються. Книжки там всякі...
Та вже шерстив горище трохи. Що відразу було видко - давно познаходив. А зараз хіба що в підсипці шукати. Але ж там МД допомагає мало.