сувеніри то не гріх. а от такої лампи на превеликий жаль немаю. але я не зупиняюсь від відчаю а шукаю так собі на всяких закордонних аукціонах. хочу щоб і татуювання на абажурі було. щоб всьо було як то кажуть по кошерному фень-шую.
Ой даремно ви так . Можливо раніше вони й були не геть . Але зараз проглядаючи фото тих місць , робиш висновок що нашим жіночкам далеко до них . Ось вам так дві перші попавшіся латиноски. В них там жінки слідкують за собою , займаються спортом , а в нас тільки жеруть - та жиріють .
І я кажу що неможна. Дружбу потрібно водити з собі подібними! Я на напевне втечу з острову, так як капітан Джек-Горобець, на черепахах.
трохи фотожопу і всьо ок. і щось в мене підозра що ото друге ну геть не жіночої статі а звичайний транс чи як таке звуть у східній азії лєдібой. отаке.
Щоб не жиріли є стара співанка: Чужі жінки їдять булки - не можуть ходити, А я свою від каміння - не можу зловити.
Ці дві жінки . Ось англійський хлоп не побоявся http://fitfan.ru/news/690-shestikratnyjj-mister-olimpija-dorian-jats.html А ось друга http://body-zone.ru/person/byid/eva_andressa_viejra . Ну як кажуть у всіх смаки різні - мені такі подобаються .
Може створити колонію,чи то штадт. Як там правильно, поправте мене. Свиней завезем сюди, бараболі, білих жінок, укровікінгів. Ще Дзідзя можна привезти,з Лесиком і Юліком. Як думаєте?
але якщо там буде дзідьзо та іще і лесик з юліком то то капут відразу тій колонії буде. вони ж гади або все спалять або потоплять, не люди а сама катастрофа. та іще і коти все пообсцикають разом із мейсоном.
тю! таке! то не жінки вже а невідомо що. більш на волів схожі ніж на жінок. в жінок цицьки повинні бути, дупа та інші принади, а в тих купа м'язів. а якщо вона битись почне? око підіб'є? як пояснити людям що то вас жінка побила? отож.
до речі. ви зі своїм топірцем і мене на той форум присадили. сиджу читаю які сокири були, які різниці між ними є. коротше теж собі якісь сокири на стіну хочу.
О оце гарна думка . Будете зберігати генофонд . Наче й в них все з дупами і цицьками гаразд . А м"язи в жінки це допомога по господарству , холодильника чи шафу предвинути , цеглу поскладати ( Парторгу порадьте таку жінку ) .
До Миколая маю бути в Тернополі,бо він ненайде мене тут. А я йому фузею заказав. В мене була історія минулого року, вже було біля опівночі,і пива в Сільпо непродавали,а ми дуже хотіли з колєгами,то я одне випив біля каси,а інше випадково розбив. То поки дійшла наша черга,вже наряд прибув. Хотіли забирати мене,я їм кажу- Ви шо в натурі, я за пиво заплатив,а сьогодні Миколай ходить,я мушу вдома ночувати! Короче хоч я був нечемний,але він до мене таки прийшов!
А я з своїм так і не визначився. Син вже пробував щось шукати на англомовних і угорських форумах - поки-що нічого. Є така крамольна думка, що топірець - мадярська патріотика з часів революції 1840-х. Тому виникла ідея зробити для себе щось в тому стилі. Недавно бачив тему про топірці із латунного лому, якщо домовлюся з майстром то хотів би зробити точно такий по формі, але замість мадярських гербів на тих самих місцях - Тризуби.
а яку фузею? і на яку холеру вона вам треба? відайте її ліпше мені. я її заховаю і буду опікуватись нею змащувати її ран на тиждень.
то мо послухаєте моєї поради та зареєструєтесь на тому сайті та запитаєте. мо щось путнє і підкажуть.
Та вже думав, але часу не дуже. Я вже через Райберт до давніх знайомих на генеалогічні рідко навідуюсь...
На жаль в Тернополі буваю рідко, хоча маю там "шкурні" інтереси. Іти пішки 250 км довго, часу не вистачить, а їхати в транспорті здоровя заважає.
Спробую ризикнути, хоча 250 км - це забагато для прогнозів. Думаю числа до 24 грудня (як мінімум) зими ( я маю на увазі справжнього снігу) не буде.
Ну якщо вірити борсукам ( товариш ловить ) - то зима буде холодна . Бо вони вже кляті сплять і не ловляться , а які попадалися то мали дуже багато жиру ( набагато більше ніж в інші роки ) . А яка буде зима - поживемо побачимо .