Вітаю ! На вулиці нарешті потепліло о 6 було плюс 2 , зара плюс 10 сонячно і ніц отого скаженного вітру .
А може такого пивка бахнемо? http://news-for.me/2015/03/26/r-pivo-obamskoe-merkelskoe-i-putinskoe-foto/
Я ямки завжди закапую и подарунки в них залишаю-водочни бэскозирки яки в лиси назбирав.,нажаль далеко до вас.
ач веселун який. ну нічого. наколупаєш тих дінарієв що від одної згадки про них матюкатимишся от тоді і ми посміємося
А я наче іх не ковиряв . Оті пивні пробки то вони спочатку як монетний сигнал але через секунду кидає в чорний то вже й не копаєш бо понятно що там 1 пуй . А оті водочні і від молока ( шоб йому ні дна ні покришки тому паразиту який додумався молочні вироби фольгою закривати ) лупить як монетний сигнал - копаєш , а там 2 пуя .
Отож і хочу купити собі майнлаба 705 , бо та ася чорний в золото кидає , а золото в чорний , і від тих трелей і викопаного шмурдяка і взагалі копати нічого не хочеться . Для мене краще за весь день 1 манеТТо викопати навіть простого совіта ніж відро пробок чи гору гільз .
Тоди зразу три катухи до неи купуйте-На 3 кГц-по вийни,Стандарт 7.5 Торнадо для полив и 17 кГц если не изменяет память для мелочи и золота.А без них вона майже та сама 305.А Ася тем и хороша что копаеш все пидряд и ничого не пропускаеш,правда асечники на мой Фишер с завистью и злобой смотрят И Терочники тоже нервничают.
Он кіко я дивлюся фіолетовий отой розділ про знахідки . То гарні голдові і сільверові манеТТо знаходять переважно терою 705 , асею рідко хто щось знаходить . Війна мене взагалі не цікавить , хіба що нагороди , а вопи рити чи гиржаві палімйоти мені геть не цікаво . Пане Руслан , а фішер у Вас який ( мать ф75) ?