Проще-робити пицу з грибами и продавати росияским турисдам.А дали на волю божу-кто хороший той вижеве,хто ни ......................................................
Фу!біляка!най мацики той холодець на моґилках жрут!<в них так принято-на цвинтарі-водку піть да с могілкі закусіть(((((((((((((((((((((((((((((((((
на жаль ні(( Я в нього вже питав. А ще у нас тут приїздять іноді рибаки на луазі трьохосному, руль посередині, та ще й плавати вміє! Ото пепелац!
Ось ловіть справжній чоловічий рецепт: Отже беремо курячі грудки, знімаємо шкірку, кладемо в глибоке дечко. Потім робимо заливку : на 400 мл. Кип'яченої води- одну столову ложку гірчиці, сіль і перець за смаком. Виливаємо усе це до курячого філе і запікаємо до утворення золотистого кольору на м'ясі. Потім коли м'ясо застигне ріжемо його пластинками товщиною 0.5 - 1 см. Викладаємо в посуд (звісно бажано в щось глиняне, з рівним дном та високими краями) далі на шар м'яса викладаємо суміш морожених овочів (продаються готові, або ж беремо броколі, цвітну капусту і моркву і пропарюємо) далі можна змастити любим соусом (я використовую бешамель, або ж як нема часу то звичайний кетчуп, або роблю соус з майонезу) і зверху посипаю тертим твердим сиром. Випікаю 10-15 хв. в духовці при 150-200° Якщо чесно терпіти не можу варену броколі чи цвітну капусту( крім смаженої) але цю страву просто обожнюю! П.с. Жаль нема фото готової, але повірте наслово: воно того варте!
Я вам не Коломойский и Гари Гарет.Була витдав,иншу вже мабудь и не куплю-дороги стали.Ну хиба якшо пидете у вийсько то переговорю з волонтерами.
Дик-хто буде скотів тиранить-тому......ой!!!!!!!!!!!!вони більш за нас живуть,і на відміну від нас-практичнійші.во