таке! прикопає він. як жеж. там де мало жил та мНєсо мякеньке то собі інше на куклети сусідів пригощати, а з кістяка спочатку холодець а потім пану доХтуру як наочний посібник продасте.
Десь у 70х почув,з приводу грибів. Звонк у скору" швидчє приїздіть тещя померає,грибів наїлася, приїхали а доухтор питає: а чого сінці на шії? відповідь-бо їсти не хотіла"
то давайте я вам кошенятко подарую, від гарної кішки-мишоловки. буде вам мишей ловити а пи з хутра кожух пошиєте а мНесо на піріжечки і буде ще один гешефт. тим більш що ринок збуту в вас є. погоджуйтесь, я не Бек я подарую і відправлю новою поштою.
малий ще дядькам умови ставити. знаючи пана руслана назве він кошенятко або ізя або абраша. хоча це і неподобство котів людськими іменами нарікати
А, забув. Доброго дня, паньство. За вікном +13,9℃, тепло. Батька сьогодні поклали в лікарню, операцію робитимуть. Брат поїхав до друга, а я вдома сам сидю.
Я сьогодні тоже сам удома, роботи нема, надворі дощ, перед цим було повідомлення що саіт на тех обслугі, так я ото з ночого робити полагодив книжну шахву, а тепер прийшов, а Раіба знову працує! Благодать!, сиджу кнопаю...
Ви їх не слухайте-гриб,як я не знат.навіть ногою не чіпаю і<труйку тре знат>.незнаєш-не бери,не торкайся<фул контакт>.!