цей не поверне. вдягне та буде сам човгати та ще і буде усім доводити що ті капці то його з діда-прадіда і завжди в нього були.
Проголосував. Відкрив п"ять різних вкладок і з них проголосував,та кількість голосів так і не змінилась. Може що змінили в підрахунку з одної адреси?
У мене колись був кіт. Так от, залишив я якось кавуна на ганку, приходжу - дивлюся, а той кіт того кавуна їсть! І так було і з огірками, і з перцем, і з картоплею. А до ковбаси він був байдужий.
Ото у Вас корисний кіт!і мій цуцик, вона морду на стіл кладе, а чіпати нічого не чіпає! Холєра клята!- дощ невщухає, завтра думав по дику спаржу їхати, по пляжику з лопаткою пробігтися- поїхав коту під хвіст!
доброго ранку.за вікном 0,але здаєтся що мінус. середа-єкватор тижня,завтра рибячий день , ну а п’ятниця
Доброго всім ранку! За люмінатором ±0°С , Сонечко світить, вітру поки ніц нема. Добра манеТТо))) А що то Вас за прилад? Корпус цікавий Моя кішка від шоколаду відійти не може, доводиться цукерки ховати від неї)))))))
В знайомого був собака - пудель,так той шлємазл (собака) кип'ятком сцяв від чорного хлібу,томатного соку та сояшникових зернят ! Отакоєотавикажите(с)...
Вчорашня добича-Ранеслоянський хретик,динарий Антонийс.5 коп 1946р.Гудзик ВЕНА-гладкий 28 мм.Залишки ножика 1000 ричной давнини.Керамики як на кирпичному заводи-слвьяне,черняхи.Буду чекати поки знову переорають.
Да канешно, на серце три скорих не приїзджає...якраз на сердце обично три і приїзджає, а буває і чотири. Спочатку їде невідкладна, якщо інсульпрівет-викликає на себе шоків або нєвропатологів, але думаю в маасквє нічого не змінилося з часів союзу, тому "шоки" чи "нерви" є не на кожній підстанції. Значить приїде лінєйна бригада і буде капать поки не припруться "специ".А от "Психбригада" якраз приїзджає одна. Там такі хлопці нівроку, в бубен дали, заломали і в павловську.