Дзвінок у райвідділ міліції: - Альо, міліція? У вагіні бімба! - Микола Янович, це ви? - Ніт, це анінім.
Сміх сміхом,але в мене кіт Василь ,щоправда вже померлий,якось зтягнув волов"яче серце .Та ще падло таке,заховав у малиннику,щоб мені незручно було витягнути.Серце я достав з льоднику,воно було як суцільна крига,алеж йому це не завадило.Отакоеот.
В мене ще старіший *Вератор*.тей що брав 3 роки тому продав.А *старичка* залишив.прикипіли ми один до одного.
ти її вижари ретельно на вогнищі а тоді вже пропануй людям. хоча знаючи тебе ти знов якусь капость зробиш та якесь лайно підсуниш аби тілько зганьбити моє чесне і'мя. так що залиш собі. будеш рибу глушити чи горох молотити
тю! моя котоферма скамунізділа шампур шашліка ось з цього місця,отой крайній праворуч а Спарта на пастку була,чую гавкає,вийшов але шашліка тю тю. фото з цього дня ось злодій
ти книгу свого вождя лайном називаєш? я рибу в магазині купляю, мойву. Якщо ще щось тобі і підсуну. то щоб не зганьбити твоє чесне ім,я , а щоб його сПохабити.
У мене десь валяється. Іще й збереглася непогано. Можу подарувати. Якщо візьме, безумовно. Бо в мене на авці Ількович, а іще я щойно (страшно подумати ) дивився "Інтернів" з Охлобистіним.
Гевалт ! Я навіть ото не знаю шо тепер Вам буде за оті інтерни . До сінагого не пустять , пан ЧК відсотки підніме , та й сбу ще почне перевіряти чи часом Ви не кацапський шпіон .
Я спокійно до того відношуся. Хоча з рік не дивився. До театру з Охлобистіним не піду, безумовно, а подивитися фільм - чому б ні? Патріотизм не цим вимірюється. Так що хто хоче - може кидати в мене тапки.