Усім Дбра! А мені батько розказував що у них в армії так москалі гуталін чи що воно таке на хліб намазували та ставили до холодильника а потім тей гуталін здирали а хліб той їли! Отакоєот
то ще нічого. вони робили "елітний напій" під назвою боріс фйодоровіч. брали клей БФ, він у бляшанках як фарба був але троха менші за об'ємом. у сверлильний верстат севрло десь 12-14 мм. бляшанку на верстат, свердло у клей і верстат вмикали. свердло обертається на нього налипа ота гидота а спирт в такий спосіб сепраується. хвилин через мо 10 мо більше, непам'ятаю вже, на свердлі шмаття того клею а у бляшанці спирт. і пішов праздничок. я понюхав раз, спирт смердить клеєм, спробувати ненаважився хоч і пропанували. але саме цікаве те що на виробництві був спирт у необмеженій кількості, ним плати після пайки промивали. але ні. тілько боріс фйодорич і все. ще з н88 теж робили таке.
БФ-2.Сипиться на банку 3 л.жменя солі чи соди.туди клею.переколтити.трішки постояло.Зливаєте і в перьод.
На тему денатурату та інших високопроцентових напоїв сумнівного походження. У Польщі також є такї, що п"ють денатурат та горілку, котру купляють у малінах, а та горілка робиться з не відомо якого спирту. Обсервую таких на масиві - вже мають проблеми з ходою та не тільки, але ще живуть (я б вже давно перекрутився). Це я до того проваджу, шо усюди є бидло синє, але кацапське бидло у цій темі є лідером - найбидлюче бидло на світі.
У нас сьогодні одні такі "цинітелі" нажрались тієї гидоти,зустріли "білочку" і жінка зарізала співмешканця...
Виїзд на коп, погода чудесна, + 10, вітер северний.Трішки лісом походив по старим місцинам.Гільз ще куча, даже флаковська прострелена є
Панове шляхто! Є оказія потролити кацапів та допомогти доньці Нємцова. Є голосування на тему чи є в кацапії диктатура, чи нема. Отож треба проголосува ти у цій статті http://www.t-online.de/nachrichten/...bei-guenther-jauch-diktatur-in-russland-.html. тиснучи спочатку на JA, а потім на ABSTIMMEN, бо вата у райху поки що виграє.
Звернув увагу, що коли просто оновлювати сторінку та клацати, то число осіб, які проголосували не змінюється. А якщо вийти, зайти і проголосувати - змінюється. Так що клацайте уважно, щоб не дурно було.